Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 10:55 2 504 1

Официално: Конър Макгрегър ще се бие през януари

  • конър макгрегър-
  • дъстин порие-
  • ufc 257-
  • мма

Диаманта ще опита да отмъсти на Макгрегър, който преди години го нокаутира в категория перо

Официално: Конър Макгрегър ще се бие през януари - 1

Край на спекулациите и проблемите с договорите на Конър Макгрегър и Дъстин Порие. От UFC обявиха официално битката им и двамата ще оглавят UFC 257, което ще се проведе в Абу Даби или Лас Вегас на 23 януари. Втората им среща ще бъде в лека категория, mma.bg.

Диаманта ще опита да отмъсти на Макгрегър, който преди години го нокаутира в категория перо. И двамата израснаха много от първата им среща и победителят ще се приближи до титлата в категорията, която в близко бъдеще ще бъде отнета от Хабиб Нурмагомедов, който се оттегли от ММА.

Публикация, споделена от ufc (@ufc)

Макгрегър е с рекорд 22-4 в ММА и в последната си битка нокаутира Доналд Серони за 40 секудни през януари тази година. Той е бивш двоен шампион и печели 3 от последните си 4 битки в клетката. През 2018 година Хабиб Нурмагомедов го победи със събмишън. Конър приключва 20 от битките си и 4-те му загуби са със събмишън.

Порие е с рекорд 26-6-1 в ММА и печели 6 от последните си 7 битки. Дъстин е бивш временен шампион и в края на миналата година загуби титлата си от Хабиб Нурмагомедов. Това му спря серия от 5 поредни победи. "The Diamond" се завърна с победа над Дан Хукър в края на юни тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооо

    0 0 Отговор
    Порие пак ще плаче с хълцане ; )