24 Ноември, 2020 11:12 2 254 8

Еди Хърн: Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, дори и по-комплексен боксьор

  • антъни джошуа-
  • еди хърн-
  • кубрат пулев-
  • анди руис-
  • бокс

Британските медии критукуваха, че Джошуа ще се бие със слаб боксьор и цената от почти 15 паунда за платено гледане по телевизията е много висока

Еди Хърн: Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, дори и по-комплексен боксьор - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, сравни Кубрат Пулев с Анди Руис. Повод за това станаха критиките в британските медии, че Джошуа ще се бие със слаб боксьор и цената от почти 15 паунда за платено гледане по телевизията е много висока. Подобна бе платена от зрителите и за първия мач на Ей Джей срещу Анди Руис.

“Вижте какво, ситуацията с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално малтретиран от всички, които казваха, че този бой не си струва. А Анди взе, че нокаутира Джошуа.

Сега ви уверявам, че Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, а дори може да се каже, че е по-комплексен боксьор. Вместо да се бият пред 70 000 зрители на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулев ще излязат пред минимален брой зрителите или въобще няма да има публика. Губим много пари и възможностите ни са ограничени. За това решихме да запазим висока цената на платеното телевизионно излъчване. Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите. Мачът между Джервонта Дейвис и Лео Санта Крус струваше 74,99 долара, това как ви се струва? Според мен зрителите няма да искат да пропуснат здрава битка като Джошуа - Пулев”, заяви Еди Хърн, цитират от “Мач телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    16 1 Отговор
    Ами колкото повече подценяват Кобрата по голям срам ще берат
  • 2 55555

    4 4 Отговор
    По-комплексиран, не комплексен.

    Коментиран от #3

  • 3 Всеки има комплекси

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "55555":

    Някой за много ценност!!!!! AJ да не пита пак, в кой рунд сме?????!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Това ли е стратегията им?

    0 3 Отговор
    Да говорят колко е велик нешето кюфте
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кольоо

    0 0 Отговор
    Ако кобрата си изгради правилна тактика и не се хвърли както с кличко има шанс да победи. А и ми изглежда доста натрениран, така че - успех.
  • 7 Гунчо от Левуново

    0 0 Отговор
    КУБРАТЕ мили БРАТЕ като размажеШ единия британец качи на ринга и този бледолик банков Служител. И него по гръб. британския език е дълг но прозрачен и беден на словоред.А много журналисти клекнаха Ти си давай Интервютата.Само на наш БЪЛГАРСКИ език.Когато нашите прадеди са говорили на Български език тези британци са служили с звуци.ПЕРЕБИИ ги и двамата.Довиждане
  • 8 Прав е

    1 0 Отговор
    Пулю е голям на думи иначе е нищо правеше се на голям мъж и на Кличко ама яде дървото