Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 12:17 2 469 3

Футболист на Левски ще изгори с 5 бона и три години условно

  • коронавирус-
  • левски-
  • футбол-
  • карантина-
  • глоба

При нова грешка наказателната сума скача на 10 000 лева

Футболист на Левски ще изгори с 5 бона и три години условно - 1
Снимка: БГНЕС

Един от заразените с COVID-19 футболисти на Левски ще изгори с 5000 лева, съобщава „Мач Телеграф“. Той е бил спипан от полицаи да нарушава задължителната карантина от 14 дни, която беше наложена от Министерството на здравеопазването в началото на пандемията.

Това е станало, след като бившият шеф на ЦСКА Милко Георгиев алармира, че видял заразения играч на „сините“ Илия Димитров да пуши наргиле в столично заведение, въпреки че би трябвало да е изолиран.

Сигналът на Георгиев е стигнал до органите на реда, които са започнали да правят проверка на играчите на Левски, поставени под карантина. Един от тях бил хванат в издънка, която освен 5 бона ще му струва и присъда от 3 години условно. При нова грешка наказателната сума скача на 10 000 лева.

Както е известно, три поредни мача на Левски пропаднаха заради заразени играчи с COVID-19 – срещу Локо (Пловдив), ЦСКА и Берое. В тима от Стара Загора също има голям брой инфектирани с коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    6 16 Отговор
    Тоя Милко е идиот и клеветник.Злобен доносник.

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа Чакал

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Може да е спасил човешки живот.Може да е спасил и твоя,не се знае.Той от заведението ще иде до МОЛ-а.После да хапне някъде и така.Жив и здрав да си.
  • 3 Суха съчка

    8 3 Отговор
    Тоя Милко не го харесвам но
    е постъпил правилно.