Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 13:06 10 856 7

Трагедия: Български футболист загуби битката с COVID-19

  • светослав козаров-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • covid-19

30-годишният Светослав Козаров е издъхнал преди час в ковид отделението на УМБАЛ-Бургас

Трагедия: Български футболист загуби битката с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Млад бургазлия в разцвета на силите си почина от коронавирус, съобщиха негови близки, пише "Флагман".

30-годишният Светослав Козаров е издъхнал преди час в COVID отделението на УМБАЛ-Бургас. Той е бивш футболист, юноша на Нефтохимик.

Вчера стартира кампания за даряването на кръвна плазма, с която лекари смятаха, че могат да спасят Светослав. Сред първите, които са откликнали на призива са трима от бившите му съотборници от Нафтата – Петър Патев, Венелин Филипов и Милен Гамаков.

Шанс за Светослав обаче не е имало. Той е повален от вирусното заболяване преди 10-ина дни, състоянието му рязко се влошило в края на миналата седмица, разказаха негови близки.

Трагедия: Български футболист загуби битката с COVID-19


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пламен

    4 7 Отговор
    Ама Северният обход на Бургас, а... Златна работа, американска!
  • 3 Мангъров

    11 22 Отговор
    Корона вируса, не е опасен!!!!
  • 4 лошо

    39 2 Отговор
    Леле, спортист, млад човек. Колко жалко, съболезнования на близките.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 2 Отговор
    БОГ да прости ЧОВЕКА
  • 6 Просто

    12 4 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема. Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. А някои обясняват как лъжели и надували болните. Лъжат, но не като надуват, а като изкуствено намаляват чрез целенасочено не тестване.
    Честит законен геноцид на всички мерки не са необходими нали.
  • 7 нашия

    0 0 Отговор
    тъжна новина е когато млад човек си отива от този свят-но след като е починал преди час -как разбраха токова бързо от какво е починал-кога успяха да направят аутопсията му-само така се установява причината за смрт