Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 12:57 1 357 4

Радост в ЦСКА! Нито един футболист на ''червените'' няма COVID-19

  • цска-
  • негативни тестове-
  • covid-19-
  • йънг бойс

Бруно Акрапович няма да бъде сериозно ограничен в избора си на състав за утрешния двубой с Йънг Бойс

Радост в ЦСКА! Нито един футболист на ''червените'' няма COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Всички налични футболисти на ЦСКА са негативни за коронавирус. Играчите на Бруно Акрапович минаха задължителни тестове преди утрешния двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу швейцарския Йънг Бойс. Двубоят е от 19:55 на Националния стадион "Васил Левски".

Футболистите на "червените" минаха тестовете вчера, а днес стана ясно, че всички са негативни и те ще бъдат на разположение на Акрапович за двубоя. В състава се завръща и Иван Турицов, който даде положителна проба за коронавирус, но карантината му приключи и той вече е готов за игра.

Във вчерашния ден пък, се заговори, че за атакуващия халф на ''червените'' - Тиаго, има сериозни съмнения, че е заразен с вируса. Добрата новина за ''армейците'' е, че това очевидно не е така.

Под въпрос за двубоя е Амос Юга, който получи контузия по време на ангажиментите си с националния тим на ЦАР.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bravo

    0 2 Отговор
    това е невъзможно,поне 30% са позитивни....
  • 2 Жоро

    1 0 Отговор
    Те човеците от екватора са по жилави а в нашият футбол е бъкано с такива
  • 3 ало жорналиста

    2 0 Отговор
    Жорналиста къде е учил или Дипломата му е купена. Цитирам го:Нито един футболист на ''червените'' няма COVID-19. Значи всички имат. Еми как ще играят като според него а всички като имат Cowid-19 трябва да бъдат карантинирани.
  • 4 Софянец

    1 0 Отговор
    В ЦСКА нито идин заразен а в ЛЕВСКИ на 90 процента заразени .Е какво е това някой маи напълни гащите.