Last news in Fakti

26 Ноември, 2020 12:05 2 124 0

Моуриньо: Клоп да спре да се оплаква и да се адаптира към нещата

  • жозе моуриньо-
  • юрген клоп-
  • тотнъм-
  • ливърпул-
  • футбол

Той пристигна тук през 2015 г., а аз го направих още през 2004 г.

 Моуриньо: Клоп да спре да се оплаква и да се адаптира към нещата - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призова Юрген Клоп да загърби притесненията си от графика на мачовете в Англия и да свикне с него. Наставникът на Ливърпул не одобрява практиката на Премиър лийг да насрочва за събота по обяд местно време двубои на тимове, които преди това през седмицата са били ангажирани в европейските клубни турнири.

“Клоп пристигна тук през 2015 г., а аз го направих още през 2004 г. Това, за което той говори, аз го знам още от тази 2004 г. И нищо не се е променило за толкова време. Просто трябва да се адаптираме към нещата”, заяви Моуриньо.

Специално тази седмица отборът на португалеца ще бъде донякъде потърпевш от програмата в идния кръг, защото в неделя “шпорите” срещат Челси. “Сините” ще имат цели два дни повече за подготовка, защото техният мач от Шампионската лига беше във вторник, докато Тотнъм играе днес в Лига Европа - срещу Лудогорец.

“От Челси извадиха късмет, защото им се падна среща във вторник - коментира Моу. - Това не е нищо ново, случва се през цялото време. Още с класирането ни за Лига Европа бяхме наясно с това и съответно няма да се оплакваме.”


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА