Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 13:29 4 671 2

Дерик Люис: Виждате, че аз съм кралят на нокаутите

  • дерик люис-
  • къртис блейдс-
  • мма-
  • ufc

Това ще бъде една битка на два различни стила и победител ще бъде този, който успее да наложи своя стил

Дерик Люис: Виждате, че аз съм кралят на нокаутите - 1

Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерик Люис се завръща в клетката. Този уикенд той оглавява UFC on ESPN 18, което ще се проведе в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде опасният Къртис Блейдс. Това ще бъде една битка на два различни стила и победител ще бъде този, който успее да наложи своя стил.

За всички е ясно, че Дерик ще търси нокаут, а Блейдс ще се опита да го събори и да го смаже с граунд енд паунд. В една от своите медийни изяви Къртис сподели, че Люис е предвидим боец, а това явно не се понрави на "The Black Beast". Ето какво сподели Люис преди битката този уикенд:

"Да, аз съм предвидим боец. Няма проблем, ако той така смята. Не ми пука. Повечето от тях знаят какво ще направя в клетката. Тази битка ще бъде моята 21-ва под банера на UFC. Моята игра и стил не са се променили. И други преди Блейдс са казвали такива неща за мен. Виждате, че аз съм кралят на нокаутите. Ще видим този уикенд. Бил съм предвидим, добре.

Блейдс също е предвидим. Гледам неговите битки и вярвам, че той е един от най-добрите страйкъри в UFC. Веднага ще се опитам да го съборя. Не искам да ме нокаутира и ще ползвам борба. Ще го държа на земята и ще печеля точки. Вярвам, че при победа трябва да се бия с победителя от битката между Стипе Миочич и Франсис Нгану."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    0 0 Отговор
    Както и да се развие двубоят-накрая единият ще кърви.
  • 2 Караконджул

    1 0 Отговор
    Да си сложи дишащо бельо