Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 20:54 1 543 1

Тарханов: Липсваха ни играчи, а Черно море е един много добър и опитен отбор

  • черно море-
  • славия-
  • 3:2-
  • александър тарханов

''Играем с много млади играчи, които още не са се изградили като футболисти'', отбеляза опитният руски специалист

Тарханов: Липсваха ни играчи, а Черно море е един много добър и опитен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Славия Александър Тарханов изрази съжалението си след поражението с 2:3 на "белите" като гост на Черно море в откриващ мач от 14-тия кръг на efbet Лига. Руснакът добави, че многото липсващи в следствие от заразяване от коронавирус оказва своето сериозно влияние върху възможността му да избере боеспособен отбор.

„Липсват ни много играчи, наложи се Антовски да играе външен халф и за съжаление за момента не можем да оформим стабилна група играчи заради много болни. Днес липсваха Карабельов и Стоев, имаме доста проблеми в полузащитата. Черно море е добър отбор, един много опитен отбор“, започна Тарханов“.

„За нас е много важна играта в средата на терена, но при липсата на най-добрите ни играчи там имаме сега проблем и там. Трябваше да играем с Филип Кръстев на крилото, което не е неговата типична позиция. Нямахме друг избор и се наложи той да играе там. Червеният картон беше заслужен'', добави той.

„Кирилов игра добре, но полузащитниците не играха добре в нападение и не подкрепяха нападенията, което оказа влияние и в други линии. Играем с много млади играчи, които още не са се изградили като футболисти“, завърши опитният руски специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквун

    1 0 Отговор
    И ти твойте сте куци кончета! Начело с сикаджийския плондер!