Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 21:20 1 751 3

Курьор: Никола Спасов е моят български баща, победата и головете ми са за него

  • черно море-
  • славия

Никога няма да го забравим. Моето семейство дължи много на него'', каза още голмайсторът на Черно море по адрес на починалия наскоро бивш треньор на ''моряците''

Курьор: Никола Спасов е моят български баща, победата и головете ми са за него - 1
Снимка: ПФК Черно море

Голмайсторът на Черно море Матиас Курьор реализира две попадения за успеха над Славия с 3:2. Нападателят на „моряците“ успя да увеличи сметката си на 15 попадения от началото на сезона в efbet Лига, а конкретно за този мач той логично спечели приза за ''Играч на мача''

„Днес вкарах с глава и мисля, че играхме много добре. Червеният картон много ни помогна да спечелим, запазихме концентрация до края и победихме. По-лесно бе, когато играехме 11 срещу 10, това бе добре за нас“, заяви Курьор.

„Играл съм като нападател при Никола Спасов, както и през миналия сезон. Не ми е чуждо това. Никола Спасов е моят български баща. Тази победа и двата гола са за него. Никога няма да го забравим. Моето семейство дължи много на него. Много ни липсва. Следващият двубой е много важен за мен. Ще направим всичко възможно, за да го спечелим“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Javor

    14 0 Отговор
    Никола Спасов - Адмирала и Курьор ще бъдат запомнени с фантастичния обрат и спечелената купа на България срещу Левски в Бургас! Поклон.

    Коментиран от #3

  • 2 Черно море

    4 0 Отговор
    Добро и скромно момче и отличен футболист.Да е жив и здрав
  • 3 Ххх

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Javor":

    Абсолютно. С 10 души, два обрата в писледните секунди, борба до дупка, невероятен професионализъм и невероятно майсторство пред гола и отиграване на конретната ситуация, явяваща се последен шанс да се вкара гол в мача. Никола Спасов да почива в мир! А на Матиас Курьор много бъдещи успехи! Зарадваха цяла България тогава. От един фен на Берое.