28 Ноември, 2020 11:00 7 183 4

Последни разкрития около смъртта на Марадона

  • марадона-
  • диего марадона-
  • футбол-
  • стефано чечи

Вече не му се е живеело и се е предал напълно преди да получи инфаркт, смята близкият приятел на Диего - Стефано Чечи

Последни разкрития около смъртта на Марадона - 1

Дни след смъртта на футболната легенда Диего Марадона продължава да се говори за причините и обстоятелствата около кончината му.

Докато адвокатът му обвинява медицинските работници в липса на адекватна грижа, близкият приятел на Марадона Стефано Чечи е на мнение, че здравословните проблеми отдавна са превзели Десетката, на него вече не му се е живеело и се е предал напълно преди да получи инфаркт.

В подкрепа на последното са последните разкрити факти около смъртта на Марадона, а именно - какво е имало на нощното му шкафче. Местната агенция Telam твърди, че до Марадона е имало сандвич, оставен от вечерта, който той въобще не е опитал, а това подкрепя твърдението, че не се е чувствал добре часове преди да получи инфаркт.

Другата новост около смъртта на легендарния футболист е свързана с проверката на това дали линейката наистина е закъсняла с повече от половин час, което твърди адвокатът на Марадона Матиас Морла. Оказа се, че медицинският екип е пристигнал за 12 минути в 12:28 местно време, което е видно и от записите на камерите около дома на Марадона.

Припомняме, че Марадона е бил видян жив за последно в 6:30 местно време от една от медицинските сестри, която твърди, че той "диша и спи нормално", а друга допълва, че час по-късно го е чула "да се движи в стаята".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    20 5 Отговор
    Какво толкова има да се обсъжда.Друсал пиел било е въпрос на време.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор
    бог ДА ПРОСТИ
    ДИЕГО МАРАДОНА
    животът е миг от вечноста
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    ти си лош безчовечен бесчуствен нямаш грам емпатия ти не си ЧОВЕК
  • 4 ЕКСПЕРТА

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    марадона е по добър и от пеле и от меси ,и от роналдо и от всички други .затова го обсъждат . ти мисли тебе кой ще обсъжда. ха ха ха