Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 14:28 1 434 1

Верстапен спечели последната тренировка преди квалификацията в Бахрейн

  • макс верстапен-
  • гран при-
  • формула 1-
  • red bull

Пилотът на Red Bull записа време от 1:28.355, с което остана на 0.263 пред победителя от вчерашните две тренировки и световен шампион за 2020 година Люис Хамилтън

Верстапен спечели последната тренировка преди квалификацията в Бахрейн - 1
Снимка: БГНЕС

Макс Верстапен спечели последната свободна тренировка преди квалфикацията за Гран При на Бахрейн по-късно днес.

Пилотът на Red Bull записа време от 1:28.355, с което остана на 0.263 пред победителя от вчерашните две тренировки и световен шампион за 2020 година Люис Хамилтън. Тройката в днешните 60 минути за подготовка на „Сахир“ запълни съотборникът на Хамилтън в екипа на Mercedes Валтери Ботас, който завърши с изоставане от 0.366 спрямо Верстапен.

Четвърти и последен на по-малко от секунда изоставане спрямо нидерландеца остана неговият колега в екипа на Red Bull Алекс Албън, като тайландецът бе на 0.663 спрямо Верстапен. Представянето на Албън в днешната сесия му бе необходимо за да може той да си върне увереността, след като разби своя RB15 във вчерашната втора тренировка.

Сесията премина без сериозни инциденти, като единствените по-любопитни моменти бяха лек проблем в системата DRS на Верстапен, както и няколко по-сериозни блокирания на гуми в първия завой. Освен това Хамилтън спря своя болид на изхода от пит лейна в заключителните секунди, като подозренията са за технически проблем.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    0 3 Отговор
    Honda най добрите и при колите здрави и бързи