Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 18:25 1 600 0

Интер разби сензацията в Серия "А" Сасуоло (ВИДЕО)

  • интер-
  • серия а-
  • футбол-
  • сасуоло

"Нерадзурите" с класика

Интер разби сензацията в Серия "А" Сасуоло (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Интер разби с 3:0 като гост сензацията в Серия "А" Сасуоло. Срещата бе от 9-ия кръг на Калчото. Поражението бе първо за "неровердите" от началото на кампанията. Така двата тима събраха по 18 точки и са след лидера Милан.

Алексис Санчес откри резултата в 4-ата минута. Десет минути по-късно Влад Кирикеш си отбеляза автогол. В 60-ата минута Роберто Галярдини бе точен за крайното 3:0.

Интер разби сензацията в Серия
Снимка: БГНЕС

В 4-ата минута Лаутаро отне топката от Кирикеш. Аржентинецът прехвърли Консили, но Кирикеш не му позволи да нанесе удар. Мартинес намери Алексис Санчес, който бе точен за 0:1.

"Нерадзурите" продължиха са да по-добрият отбор. В 7-ата минута Консили отрази удар на Перишич, а в 11-ата минута Мартинес опита прехвърлящ удар, който излезе в аут.

Интер разби сензацията в Серия
Снимка: БГНЕС

В 14-ата при изпълнение на корнер топката мина над всички играчи и се озова в Артуро Видал. Той нанесе силен удар паралелно на вратата, а топката се отби в тялото на Кирикеш и се озова във вратата.

Интер разби сензацията в Серия
Снимка: БГНЕС

В 21-ата минута шут на Джуричи облиза гредата. Последваха намеси на Ханданович след удари на Толян и Рожерио.

Втората част започна с добра възможност пред Лаутаро, но ударът му излезе в аут. В 54-ата минута Дармиан намери Галярдини, който със страхотен шут направи резултата класически.

Малко по-късно с пропуск се отличи Алексис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА