Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 20:27 2 215 2

Треньорът на Ботев: Истински крах, нищо не функционираше! Ще се опитаме да измием този срам

  • ботев пловдив-
  • петър пенчев-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

Това ни е пети мач, в който играем така

Треньорът на Ботев: Истински крах, нищо не функционираше! Ще се опитаме да измием този срам - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Ботев Пловдив Петър Пенчев сподели първите си мисли след разгромната загуба с 0:6 в градското дерби от 14-ия кръг на efbet Лига срещу Локомотив Пловдив в парк "Лаута". Според него срещата е тръгнала лошо още от началото, тъй като "смърфовете" са дръпнали в резултата още с първите си два изстрела.

"Истински крах. Мачът се разви много лошо. Отбелязаха ни с първите два удара. Грешка в изнасянето на топката. След изгонването на Джонатан нямахме никакви шансове", започна той.

"Прекалено много грешки. Всеки, който играе, трябва да поеме от своята отговорност. Трудно ми е да говоря. Това ни е пети мач, в който играем така. И преди сме играли в тази формация. Така се разви мачът. С колегата дойдохме в труден момент. Опитваме се да помогнем.за съжаление днес бе катастрофа. Оправдание няма. Нищо не функционираше", продължи Пенчев.

"Променихме формацията в 4-4-1. Идеята бе да намалим щетите, да не получим гол през второто полувреме. Не мисля че разликата между двата отбора е толкова голяма", допълни треньорът.

"Оттук накъде? Има още 4 мача до края на полусезона. Ще се опитаме да измием този срам", обеща специалистът.

За договора на Неделев:

"Не знам. Нямам представа. Не е от моята компетенция", завърши изказването си Петър Пенчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРСКИ

    2 0 Отговор
    След срам се подава оставка!!!
  • 2 йокин

    0 0 Отговор
    Нема страшно,Барса,също падат,Ливърпул,тоже.Споко.Щом не ви спират заплатите.