29 Ноември, 2020 11:45 3 152 0

Шарл Льоклер се пошегува след провала на Ferrari

  • шарл льоклер-
  • формула 1-
  • ferrari

Още след третата тренировка не смятах, че можем да сме по-напред от 12-та позиция

Шарл Льоклер се пошегува след провала на Ferrari - 1
Снимка: БГНЕС

Шарл Льоклер бе искрено разочаровано, че не се класира в Q3 в квалификацията за Гран при на Бахрейн. Той остана 12-ти, докато съотборникът му Себастиан Фетел се класира 11-ти. Роденият в Монако пилот обаче успя да се пошегува със ситуацията.

„Ако махнете единицата от 11 и 12, то сме първи и втори“, засмя се Льоклер.

„Още след третата тренировка не смятах, че можем да сме по-напред от 12-та позиция. Но един поглед към квалификацията сочи, че съм можел да свърша малко по-добра работа на определени места. Не мога да скрия факта, че съм разочарован да не съм в топ 10. Със Себ сме в челото на тази част от грида, която има свобода по отношение на стратегията. Честно казано, не мисля, че ще е голямо предимство. Изглежда стартът с медиум е най-добрата опция, а пилотите в топ 10 ще потеглят с тези гуми. Ще е сложно състезание, в което гумите прегряват бързо, така че справянето с тях ще е ключово", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА