Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 14:18 1 777 6

Жозе Моуриньо продължава психологическата война с Челси

  • жозе моуриньо-
  • челси-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • футбол

Когато аз бях в Челси, имаше сериозно напрежение върху мен, сега там няма такова

Жозе Моуриньо продължава психологическата война с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо заяви, че големите разходи на Челси по трансфери на нови футболисти са повишили напрежението върху „сините“. Челси изхарчи над 200 милиона за привличането на редица футболисти през лятото на 2020 година, а според Моу това превръща отборът на Франк Лампард във фаворит.

"Когато аз бях в Челси, имаше сериозно напрежение върху мен, сега там няма такова. Дръжте ги под напрежение, а нас оставете намира."

"Когато си фаворит, знаеш защо. Трябва да приемеш това и трябва да се справиш с отговорността и напрежението. Това вече не се отнася за мен, важи за други“, добави Специалния.

"Това е просто още един мач, нямам проблем с това да се завърна на "Стамфорд Бридж", неглижира срещата Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    2 2 Отговор
    Жозе както в повече случаи говори истината. Той има 20 спечелени трофея и това му дава самоувереност. С тези думи той иска да подчертае че настоящият мениджър на челси на когото той беше мениджър има много път да извърви и да се учи от учителите си какъвто в случаят е моуриньо. В никакъв случай не се заяжда. Просто изказа на моу може да се третира като препоръка за успех след като похарчиха 200млн.за играчи. В днешния мач пожелавам на тотнъм победа.
    .
  • 2 Щукар

    0 1 Отговор
    И защо ще се връщаш на "Стамфорд бридж",нали вече беше там?
  • 3 файчо

    3 0 Отговор
    И "Челси" взе да почернява. Не знам защо Роман Абрамович купи толкова негри. От плаващата си къща не вижда ли на какво е заприличал отборът му? Хубаво е,че купи Кай Хаверц,ама трябват още поне 3-4-ма бели играчи. Иначе не го различаваме от френските отбори "Лил" или "Монако". ЕНголо Канте,Тами Ейбрахам, Фикайо Томори и Курт Зума не са ли достатъчни?
  • 4 Мими

    1 0 Отговор
    Жозе моуриньо каза че няма проблем да се завърне на стамфорд брич визирайки днешният мач на.челси и тотнъм. А вие сте си помислили че иска отново да стане мениджър на челси. Нали от 18.30 часа тотнъм гостува на.челси в 10 кръг на висшата лига.
  • 5 Мими

    2 0 Отговор
    Познавам отлично психологията на моуриньо защото бях фен на челси когато той пое клуба в далечните години за първи път. Не изпускат нито един мач. Той привлече диего коща и фабергаз
    Постигна много успехи с челси. После стана треньор на реал мадрид и аз упорито вървях след него. Обича да иронизира и да провокира противника. После синът му стана студент в лондон и той се върна отново в челси. Отново имаше успехи и трофеи. Тогава се случи един непредвиден гаф с една лекарка и моу напусна. Колелото на играта го заведе в ман.юнайтед. т
    Там не му предложиха средствата които искаше за трансфери и се скара с изп.директор ед уудуърд. Успя да привлече ибрахимович погба фред линдельоф и още някои
    Искаше да вземе хари магуайър и иван перишич. Не се получи. И го уволниха . След 1 година без треньрство му се усмихна късмета
    Имаше предложения от много отбори но той не ги харесваше. И ето късметът го доведе в тотнъм. Написах цял роман но това е истината.
  • 6 Мими

    1 0 Отговор
    Както обича да иронизира и да се стряска на медиите защото му задават неудобни въпроси така има и богата душевност и голямо добро сърце. Помага на бедни и изоставени хора участва в благотворителни търгове помага на сирачета и беше станал снабдител за хора болни от коронавирус. Когато изгуби мач най добре е да стоиш на километри далече. Когато има победа веселие до зори и щастлив жозе.