Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 14:35 14 820 9

Ето каква сума прибира Майк Тайсън след мача с Рой Джоунс-младши

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • рой джоунс-младши

Тайсън прибира по-голямата част от предвидените за боксьорите пари

Ето каква сума прибира Майк Тайсън след мача с Рой Джоунс-младши - 1

Завърналият се на ринга 54-годишен Майк Тайсън със сигурност е доволен след демонстративния двубой с Рой Джоунс-младши, в който не беше отсъден победител. Железния се чувства ощетен, тъй като надигра противника, като дори поиска да се бият отново.

И докато срещата им приключи при равенство, не така стоят нещата при разпределението на парите, които двамата ще получат от любопитния ветерански сблъсък. Зрелището се състоя в празната зала "Стейпълс Център" в Лос Анджелис.

Тайсън прибира по-голямата част от предвидените за боксьорите пари. Специалистите твърдят, че гарантираната сума, която той ще вземе за завръщането си на ринга е 10 милиона долара. Освен това се очаква тя да нарасне сериозно с парите, които ще получи от продадените телевизионни пакети за битката. В САЩ съобщават, че общо се очаква богатството на Железния Майк да нарасне с 20 милиона долара.

Самият Тайсън не отрече тези информации, като подчерта, че голяма част от приходите за двубоя ще бъдат дарени за благотворителност.

Сумата изглежда "скромна", предвид факта че през кариерата си на ринга легендата е изкарал над половин милиард долара. Почти цялата сума обаче той профука още в началото на века. Стигна се до там, че той дори се озова в България, за да участва във ВИП Брадър.

За Рой Джоунс-младши пък ще има гарантирани едва 1 милион долара, които ще набъбнат до около 3 милиона с парите от ТВ правата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    2 3 Отговор
    ЖивотнУ!
  • 2 Порно

    20 3 Отговор
    То нали за парите беше тоя цирк

    Коментиран от #7

  • 3 Гъзибаров

    18 3 Отговор
    Нашия Пульо изобщо не е сънувал такива кинти.
  • 4 а сминдуси

    15 0 Отговор
    А кобрата кога ще играе с Тайсън а ще бъде интересно
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 перапраовгза

    15 2 Отговор
    Гледах мача на запис. Майк се държа отворено и търсеше битката, Рой освен да скъсява дистанцията и да държи Майк за ръцете не направи друго. Само заради това железният заслужава парата... Все пак двама старци на ринга, бавни, тромави.. Тайсън беше в по-добра форма, другият пъхтеше още след вторият рунд.

    Коментиран от #8

  • 7 kkk

    18 8 Отговор

    До коментар #2 от "Порно":

    То си беше цирк ама имам доста сериозни подозрения, че Тайсън дори и на тея години и в тая мизерна форма няма да затрудни особено да пребие като бясно куче нашенския клоун Пульо
  • 8 васик атанасова

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "перапраовгза":

    не разбираш от бокс
    Рой джонс го щадеше майк
    едни десен не пусна
    пълен цирк нагласен мач
    абсолютно безинтересен
    още от първото замахване на Рой Джонс и го превъртях в края
    за да видя дали на някой ще му вдигнат ръката
    пълен цирк в стил чарли чаплин
    не си заслужава гледането
    20 милиона долара взел ама да го направим пак
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.