29 Ноември, 2020 14:52 3 960 6

Христо Стоичков: Много хора бяха на хранилката при Марадона

  • диего марадона-
  • христо стоичков-
  • футбол-
  • марадона

Мисля, че в крайна сметка Господ видя всичко, което става около него и си го прибра, макар и млад мъж

Христо Стоичков: Много хора бяха на хранилката при Марадона - 1
Снимка: БГНЕС


Легендата Христо Стоичков продължава да тъжи след загубата на големия си приятел Диего Марадона. Камата заяви в интервю пред БНТ, че много хора са искали да извлечат облага от общуването си с легендарния аржентинец. "Загубих един приятел. Загубихме един герой, който е дал толкова много на футбола. Всеки знае Диего Армандо Марадона. Мисля, че в крайна сметка Господ видя всичко, което става около него и си го прибра, макар и млад мъж".

"Имах възможност да говоря с много негови приятели от аржентинския национален отбор. Много хора бяха около него, когато имаха интерес, на хранилката. Аз ще го запомня с това, което е направил на терена, с това, което допринесе за развитието на световния футбол. Много деца искаха да го копират. Това, което направи като футболист, всеки иска да го направи - в Аржентина, в Барселона, в Наполи. Няма как да се подминат неговите успехи", добави той.

"Спомените са много. Бях афектиран, че не можа да дойде на бенефиса ми в София. Впоследствие разбрах защо не е успял в разговор с него. Напусна ни едно голямо сърце. Това бе човек, който се бореше за правдата. Титуляри и резерви заедно, винаги е искал съблекалнята да е чиста", заяви Стоичков пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kiurdata

    24 8 Отговор
    На юбилея го плю, но сега му прощава.
    Отрече се от България - нищо не била му дала!
    Оплю родителите си - били прости селяни!
    Унизи ЦСКА - да му сложили златни топки на БА!
    Това е Ристю ...
  • 2 В.В.П.

    9 3 Отговор
    На Ицо,ДА НЕ СЕ ДАВА ДУМАТА!!!..ЩО НЕ МЛЪКНЕШ??
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 абе

    4 1 Отговор
    Знаем те тебе, въртиш се като фурнаджийска лопата,но хората не са с къса памет като теб и помнят какво си казал. Каталунско лицемерие е това доктор хонорис.
  • 6 ТЪП НАРОД

    1 0 Отговор
    абе л.мпени пр.сти...какво плюете по Ицо....,повечето не сте достойни да го гледате в очите,а камоли да го плюете....естествено че го наредил в първия момент,когато е разбрал че няма да дойде,нормално е ,бил е афектиран...,НО после,какво Ви казва,му е простил....какво искате повече,да цапнат е в устата и какво от това...,по-добре е човек да има характер,отколкото да е като днешните футболни м.рши дето само за гел и коври мислят....