Last news in Fakti

2 Декември, 2020 10:27 1 782 1

Любо Пенев: Няма как да съм доволен, след като сме загубили

  • пенев-
  • царско село-
  • червен картон-
  • загуба-
  • етър

"Не вкарваме ли голове, не можем да очакваме победа", смята наставникът на Царско село

Любо Пенев: Няма как да съм доволен, след като сме загубили - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Цаско село Любослав Пенев коментира загубата на своя тим от Етър в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. "Царете" отстъпиха с 0:1 като гости.

"Когато губим, не съм доволен. Искам от всеки мач да играем на максимум и да печелим. Когато губим, искам да е по по-различен начин с различна игра. Нашият отбор трябва да е много концентриран пред противниковата врата, това го говоря постоянно с момчетата. Не вкарваме ли голове, не можем да очакваме победа.

Условията бяха добре, нищо общо с вчера, доволни сме всички. Перфектен стадион. Трябва да видя червения картон на Васев, това, което видях от тук е, че няма, но пак трябва да прегледам. Много претенции мисля, че и двата отбора имат към главния съдия, но има хора, които следят тези неща", заяви Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    1 0 Отговор
    Ти поне знаеш как стават нещата , два зад врата и другия път играят а не се потриват.