Last news in Fakti

2 Декември, 2020 10:47 1 605 1

Хамилтън с първи думи, след като стана ясно, че е болен от COVID-19

  • mercedes-
  • хамилтън-
  • коронавирус-
  • формула 1-
  • състезание-
  • бахрейн

"Опустошен съм от това, че няма да се състезавам", призна световният шампион във Формула 1

Хамилтън с първи думи, след като стана ясно, че е болен от COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън написа обръщение към всички фенове на Формула 1, след като стана ясно, че е дал положителен тест за коронавирус. Голямата звезда на спорта и отбора на Mercedes се чувства „опустошен“, след като стана ясно, че ще пропусне Гран При на Сахир тази неделя.

"Опустошен съм от това, че няма да се състезавам. Миналата седмица имах три отрицателни теста, но се събудих вчера сутринта с леки симптоми и поисках нова проба, която се оказа положителна. Веднага се поставих под карантина за 10 дни. Ще следвам протокола, моят приоритет е сигурността на другите“, заяви Хамилтън.

"Чувствам се щастлив, защото симптомите ми са леки. Трябва добре да се грижим за себе си в тези обезпокоителни времена и да бъдем много внимателни. Останете положително настроени“, завършва британският пилот.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    2 1 Отговор
    Тоз със каска и костюм и пак заразен, очаквам вече и някой космонавт в космоса да се зарази