Last news in Fakti

3 Декември, 2020 19:45 1 713 2

Емил Костадинов: Ще запомня Димитър Ларгов като един прекрасен човек

  • костадинов-
  • ларгов-
  • бфс-
  • спомен-
  • смърт-
  • поклонение

"От него можем да вземем за всичко за пример", заяви вицепрезидентът на БФС

Емил Костадинов: Ще запомня Димитър Ларгов като един прекрасен човек - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов и вицепрезидентът на родната централа Емил Костадинов бяха само част от хората, които почетоха бившия шеф на футболния съюз Димитър Ларгов. Легендата на Славия почина на 26 ноември на 84-годишна възраст. Опелото пред тленните останки на бившия футболист и функционер се състоя в столичната църква "Свети Георги".

"Ще го запомня като един прекрасен човек, приятел преди всичко. Той бе капитан на България, когато победихме Белгия и се класирахме за световно първенство. Той е легенда на Славия. От него можем да вземем за всичко за пример - достойно живя, достойно управляваше, достойно игра футбол. Човек за пример. Не е лесно днес да се намери такъв като него, но ще видим на предстоящия Конгрес. Хората като Ларгов трудно се намират. Той назначи Димитър Пенев за селекционер, след което дойдоха великите успехи, той е в основата", заяви Касабов.

"Един голям човек, имах честта да го познавам дълги години. Наистина разбираше от това, което прави. Беше човек на думата, правеше нещата както трябва. Най-важното е да говорим за тези хора, докато са живи, а не след това. Ние като сегашни ръководители, аз лично, трябва да се вслушваме в такива хора", пък допълни Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котката на Шрьодингер

    2 0 Отговор
    Емо е велик.
  • 2 Майкъл

    1 0 Отговор
    Браво Емо,иска ми се всички да са като теб,а не само да се плюем и да си правим интриги!Пожелавам ти,да станеш президент на БФС!!!