Last news in Fakti

5 Декември, 2020 09:55 1 761 5

Белгийци искат да купят Али Соу от ЦСКА

  • али соу-
  • цска-
  • льовен

Гамбиецът бе на крачка от трансфер във френския Дижон през лятото

Белгийци искат да купят Али Соу от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Белгийският Льовен ще се опита да привлече нападателя на ЦСКА Али Соу през зимата. Клубът, който купи Кристиян Малинов преди началото на сезона, е харесал и тарана от Гамбия и ще се опита да го вземе в състава си, твърди ''Мач Телеграф''.

Соу бе на крачка от трансфер във френския Дижон през лятото, но в последния момент сделката пропадна и той остана на "Българска армия". Смята се, че "червените" са пропуснали да приберат около 4 милиона евро от тази продажба.

От началото на сезона Соу се представя на приливи и отливи. До момента той е отбелязал 4 гола и е направил 1 асистенция в 12 мача в efbet Лига.

Нападателят направи сериозни пропуски в мача с ЧФР Клуж от Лига Европа и бе доста самокритичен след неговия край: "Дадох най-доброто от себе си. Наистина трябва да се старая повече и да вкарвам шансовете си".

От ЦСКА едва ли ще спират Соу, ако получат задоволителна оферта. Не е тайна, че клубът вече се оглежда за нов таран, като дори в последните дни нападател от Африка изкара проби на "Армията", но не бе одобрен от треньорския щаб.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Франсетата

    4 0 Отговор
    Отказаха ли се

    Коментиран от #3

  • 2 Гост като гост

    0 0 Отговор
    Да го взимат !!!
    Да се разкарва от Армията, тоя плужек
    От 100 опита 101 - опит гол вкарва.
  • 3 Гост като гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Франсетата":

    Как няма да се откажат.
    Те като са видели какъв смотаняк е от 100 опита на 101-я бележи гол и скалъпиха набързо сценарий и се отказаха.
  • 4 СПЕЦПИДARAZ

    1 1 Отговор
    Не е никак лош футболист , но просто не виждам как някой ще даде 4 милиона за нападател , който вкарва толкова трудно . Пак някаква игра на пране на пари от Гришата
  • 5 simo

    0 0 Отговор
    Али е черен вариант на божинката..вкарва ама не където трябва...няма кой да плати толкова пари за тая мургава фиданка...все пак е нападател..при това много ялов...