Last news in Fakti

5 Декември, 2020 10:10 1 756 4

Трансферът на Стаси Иванов е близо, ''Левски'' ще прибере добри пари

  • левски-
  • ''левски''-
  • станислав иванов-
  • чикаго файър

Сумата е около 300 000 евро, което не е малко за футболист, който след шест месеца ще е свободен агент

Трансферът на Стаси Иванов е близо, ''Левски'' ще прибере добри пари - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Станислав Иванов в Чикаго Файър е въпрос на часове, пишат колегите от Топспорт. Бившият младежки национал на България се е разбрал с тима от МЛС. Ако не бъде продаден сега, то той ще премине в бившия отбор на Христо Стоичков през лятото като свободен агент.

''Левски'' вече отхвърли една оферта на американците, но те настояват да имат Иванов в състава си за началото на сезона. Такова е желанието на треньора Рафаел Вики.

Поради тази причина на "Герена" е постъпила нова оферта от Чикаго Файър за Станислав Иванов. Сумата е около 300 000 евро, което не е малко за футболист, който след шест месеца ще е свободен агент. Очакванията са шефовете на "сините" да приемат предложението, защото в противен случай крилото ще напусне като свободен агент през лятото. По наша информация, сделката може да се счита за сигурна, като в следващите няколко дни ще бъдат изчистени всички детайли.

За предстоящия трансфер информират и редица реномирани американски сайтове.

В началото на октомври Стаси изпадна в немилост, след като отказа да премине в германския Ерцебирге (Ауе). След това не бе включван в групата на отбора. Съществува вероятност Иванов все пак да бъде на разположение на треньора Славиша Стоянович за мачовете до края на годината, след което да се отправи зад Океана.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    3 0 Отговор
    Добри пари !!!После се чудим защо нямаме футбол,футболисти и нац.отбор......
  • 2 1234

    9 0 Отговор
    Ако съм на мястото на сираков за 300 х. ще го дам с радост и с 1 чифт резервни обувки.
  • 3 Вуте

    3 1 Отговор
    Аз на мястото на тоя пич няма да мръдна от Левски. Ще ми плащат от 6 месеца заплата, а после...Илиана Раева да им играе в обора.
  • 4 КралиМарко

    3 2 Отговор
    Абе, ЗАЩО НЕ ИМ ГИ ПРИБИРА ТЕЗИ ПАРИ ДЪРЖАВАТА!?- ДЪлжът над 40 милиона, и нищо, а за обикновените хора - лихви, съд , ЧСИ-та и разпродажба на имущество?!Конфискация на трансферната сума - и така до последната стотинка от 40милиона дълг!