Last news in Fakti

5 Декември, 2020 11:49 2 332 5

Ето какво ще търсят от ЦСКА на трансферния пазар през зимата

  • алан пардю-
  • цска-
  • селекция

С централен защитник, дефанзивен халф и нападател искат да се подсилят ''червените''

Ето какво ще търсят от ЦСКА на трансферния пазар през зимата - 1
Алан Пардю, снимка: ЕРА/БГНЕС

ЦСКА със сигурност ще привлече централен нападател по време на зимната пауза, когато е възможен трансфер на Али Coy. Нуждата от такъв си проличава най-вече в двубоите на ''червените'' от груповата фаза на Лига Европа. В търсенето на силен играч на този пост контактите си е впрегнал и новият технически директор Алън Пардю, пише в-к „Тема спорт“.

Освен атаката, червените ще опитат да подсилят и останалите линии. Целта е да бъдат привлечени още дефанзивен халф и централен защитник. Играчи на тези позиции са нужни с оглед въведената схема от треньора Бруно Акрапович. Най-голяма е нуждата от разбивач. В момента на „Армията“ има само един такъв полузащитник – Амос Юга. Наложи се в тази роля да бъде преквалифициран и бразилецът Жеферсон, който се справя по-добре в средата на терена, отколкото на номиналната си позиция – ляв краен бранител.

Привличането на още един централен защитник също е наложително. Освен титулярите Антов, Занев и Матей, ЦСКА има само Пламен Гълъбов, който така и не е убедил с представянето си на „Армията“, че може да се превърне в основен футболист на отбора. При евентуално наказание и контузия ''червените'' ще увиснат в тази зона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    4 2 Отговор
    Направо да ги търсят в бежанските лагери , хем ще им легне по тънко , а и може да играят по добре от повечето играчи на ЦСКА. Също имат и еднакъв , хубав тен , както казва един наш спортист.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Стою касапина

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Прав си, всички български отбори могат да пазаруват от там. Ще им излезе евтинджос, а и ще плащат по-малки заплати.

    Коментиран от #4

  • 3 То тъй, ама...

    1 0 Отговор
    Няма какво да търсят, нито на трансверния пазар, нито на терена. Не само ЦСКА, а и останалите ''профита''. Сменяйте професията. Феновете, ще си намерят друг начин да се разтоварват, а собсъвенниците, други перални. Да ритат аматьорите - тия, на коити им се спортува и им носи удоволствие. Не помня, кога последно съм гледал български мач. А на стадиона ... :-) И едва ли съм единственния.
  • 4 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Стою касапина":

    Защо ме ОБИЖДАШ в предишната статия? Аз пиша истината Цска ФАЛИРА, като не ти отърва недей да четеш оня ми пише, че ЛЕВСКИ го няма и аз му отговарям че от 09 09 2016г Цска хептен го няма има Литекс с тире.

    Коментиран от #5

  • 5 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Щото буташ масло, ама не доливаш.