Last news in Fakti

5 Декември, 2020 12:06 50 345 67

Много неприятна новина за Кубрат Пулев и феновете му

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • фенове-
  • български фенове-
  • неприятна новина

На мача Пулев-Джошуа ще могат да присъстват единствено зрители, които имат постоянен адрес в Англия и не са под карантина

Много неприятна новина за Кубрат Пулев и феновете му - 1
Снимка: БГНЕС

Голямо разочарование за феновете на бокса в България, които имаха желание да се сдобият с билет за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, съобщава Гонг. На срещата ще могат да присъстват единствено зрители, които имат постоянен адрес в Англия и не са под карантина.

В продажба бяха пуснати едва хиляда билета на цени между 100 и 1000 британски лири.

Двубоят между двамата боксьори ще се проведе в "Уембли Арина" на 12 декември.

Срещата между българина и британеца бе отлагана няколко пъти заради пандемията от COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 40 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    132 108 Отговор
    Бре, голям проблем! Кой ли иска да го гледа?

    Коментиран от #31

  • 2 Още по-добре.............

    110 91 Отговор
    Че голям срам ще берем.
  • 3 Анонимен

    121 33 Отговор
    Като българин, ще съм за Кобрата, но като реалист, знам че Джошуа е по-млад, по-силен, по-бърз,техника и талант, Джошуа е олимпийски шампион, а Кобрата така и не стигна до медал, даже смятам Тервел за много по-добър, но няма ръст.

    Коментиран от #5, #8, #10, #15, #48

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГЕОРГИ

    264 39 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Братле , личи си , че не си на Ти с бокса . Той и Витали Кличко няма медал от олимпиада , но ги оронка всичките в тежката по неговото време . Също и М. Тайсън не взе медал от олимпиада , но после им разкатаваше играта . Както и Кубрат Пулев не се класира за олимпиада , но това не означава , че е слаб боксьор и че няма да стане световен шампион . Тервел нямал ръст , за боксьор близо 190 да кажеш , че няма ръст е смешно . Тервел и Кубрат са братя и е смешно да се сравнява кой бил по-добрия , освен това са в различни категории и играят малко по-различен стил на игра . Само ще ви напомня , че Кубрат Пулев е ЕДИНСТВЕНИЯТ български боксьор стигал това ниво . Не подценявайте Кобрата , да не гледате като опулени жаби след мача . Всичко е възможно . И стига с това вече млад , стар , висок , нисък и т.н щом е стигнал до там значи е равностоен да победи и ние българите трябва да вярваме в неговата победа и да го подкрепяме , защото той е там за НАС ! УСПЕХ КОБРА !

    Коментиран от #20, #21

  • 6 Ко ли може да очакваш от тия

    49 15 Отговор
    Дето вкараха педалството в 20 век.....

    Коментиран от #22

  • 7 Олекна ми

    55 4 Отговор
    Ох помислих, че има коронавирус
  • 8 мисля

    43 19 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Горе долу Джошуа е по млад , по силен , по издържлив , Кобрата е по бърз , техничен , и комбинативен , но в професионалният бокс се иска 80% сила и издържливост , и след няколко рунда когато батериите свършат , никой не те пита на ринга , колко си техничен , а те тупа като персийски килим на простор , изкарвайки ти от тялото и последните молекули кислород , дори да ти се удаде случай да удариш , то вече в удара няма нужната сила , рязкост и трупясващо действие. Все пак Кобрата е много опитен , но и не съм убеден , че Джошуа ще го остави да се разиграва и кълве . вероятно ще го приключи до 6-7 рунд , ако не и по-рано.

    Коментиран от #57

  • 9 КралиМарко

    54 19 Отговор
    Пулев, здраво се хвърли...там каквото е нужно , медицина, болкоуспокояващи вземай смело...и гледай да издържиш първите 2-3рунда..После след бързите прави задължително0 силен и здрав десен..и то в торса първо, после горе в главата..и смело само атака..дръж центъра..Вземи му страха..изкарай въздуха мяколко пъти и го контрирай...и още веднъж стискай първите три рунда..Гледай внимателно като тръгва за атака раменете..и се пази от директни попадения в брадата.Клинч,клинч , клинч ..първите три рунда..прегръщай,танцувай..и го кълви от зад по вратлето на излизане от клкинча...Слушай една стара кримка, дето има малко познания..и опит..И Умната..и Смело - ти и без това си аутсайдер, но и РУИС беше такъв..па го смачка като хлебарка...Биеше го по всички компоненти първият мач, а за втория..е ясно , че Еди Хърн го е наредил..че в дебелото момче няма реклама и бизнес и е срамно за втори път да смачкат най-печалившата ти атракция, дето ти е златна кокошка!Можеш да го ИЗНЕНАДАШ и да го БИЕШ само с акъл, търпение и смелост!Това е момче...

    Коментиран от #11

  • 10 така е

    23 4 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Да стила на Тервел Пулев по се приближава до професионален бокс, стреми се да налага здраво , и да кърти , но човека няма тези физически данни.
  • 11 Тайсън

    31 5 Отговор

    До коментар #9 от "КралиМарко":

    Нали знаеш бат Марко - всеки си прави някакви планове докато не го изплющят у глЪЪтЪ и види звезди , след което каквото стане .

    Коментиран от #16

  • 12 Хххх

    67 22 Отговор
    Кобра с теб сме!
    Ти си гордост за България!
    Успех!
  • 13 Патето яки

    21 22 Отговор
    Те го те целувача, пак ще му отръскат перушината.

    Коментиран от #33

  • 14 Анонимен

    31 5 Отговор
    За мен няма нищо спротменско в този мъж и спорт,повечето клюки и новини около него са ми напълно излишни и ненужни,за това ги подминавам,но като цяло ми създавате впечатление,че това е един голям комплексар.
    В тези спортове много желание за показност и величие и това се превърна в мода.
    Но и от това печелят пари.
    Жалки ставаме все повече с времето и комерсиализирането на всяко едно нещо от живота.
  • 15 ВМОРО

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Джошуа е домакински олимпийски шампион от игрите в Лондон, загуби още на четвъртфиналите от кубинеца Ерисланди Савон. Финалът с Роберто Камареле също бе със съмнителен изход.
  • 16 КралиМарко

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "Тайсън":

    Абе, така е..като те проснат на пода..важно е да можеш да станеш!?Отанеш ли до края, или поне да станеш един път ПОВЕЧЕ от съперника..има шанс.Ма то щом си на ринга - ще те бият, ако не можеш да ги биеш ти!Милионите се плащат със здраве, това е.
  • 17 Дарио

    21 11 Отговор
    Кубрат може да се рекламира колкото иска, но лузера си е лузер! Дано изкара още малко пари! Биологичният часовник тиктака безпощадно! Дано в луксозния си център вбъдеще изкара струващи си боксьори... Което почти не е вероятно?! Ще спортуваме за здраве, ако имаме пари! Дотам го докарахме с такива, като Пулеви!!!

    Коментиран от #41

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 РАДЕЕЕВ

    14 11 Отговор
    Радан Кънев
    Заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев с оценка за кабинета
    Сегашното правителство на Бойко Борисов е най-слабото от трите"
  • 20 kkk

    20 18 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕОРГИ":

    Стигнал бил до бой за титлата- да, и к'во? Що не погледнете какво е нивото на конкуренцията му в категорията- това не са просто слаби боксьори, а са направо трагично некадърни нещастници. Той затова и Кличко се задържа толкова дълги години на върха- просто нямаше противник на нужното ниво. И Джошуа не е на нивото на Кличко- украинеца просто одъртя и трябваше да се откаже след като уби от бой наш Пульо, но пустите му пари...

    От много време тежката категория не е особено интересна, но за сметка на това в по-долните (и особено в средните) категории има здрав екшън и зверски битки. И добре, че Усик едва вчера реши да играе при най-тежките щото нашия клоун няма никакъв шанс срещу украинеца.

    Набийте си го у главите- наш Пульо е средно качество боксьор който уцели подходящ момент когато другите са още по-некадърни и ще се бие за титлата, нищо повече.
    Далеч по-добър е брат му Тервел който също изкара луд късмет с местенето на Усик при най-тежките и има сериозен шанс Тервел да обере де що има титла в категорията си... Яд ме е само, че Тервел не е в една категория с Ломаченко...

    Коментиран от #38, #65

  • 21 Гого

    9 21 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕОРГИ":

    Колкото и да се опитваш по тънкия нначин да ни втълпиш видиш ли Кобрата до каде стигнал и кое нямалио значение .... Хората масово вНГ него харесват и това е ФАКТ!!! Ако ще и 10 Световни титли да вземе!!! И нито някой му завижда нито го валнува Кобрат и брат му къде са в ранк листата...
  • 22 Гошолошо

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ко ли може да очакваш от тия":

    Явно на тебе са ти го вкарали яко.
  • 23 Хари

    4 4 Отговор
    Само да ви кажа че Тервел ако иска,още догодина може да играе в тежката категория и има по добра техника,вкарва и апъркети,а за предпазливост брат му е по добър

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Teodoro

    14 14 Отговор
    Кобричката..ще яде як пердах!!! Антъни ще го смачка Стискам палци

    Коментиран от #36

  • 26 Помощ андрея теодора

    13 5 Отговор
    Донеси ми още лед
  • 27 kkk

    16 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хари":

    Разбира се Тервел може да мине при най-тежките, но не и близките 2г.- още никой не го знае кой е за да инвестира в него, а там се въртят много пари. Трябват му поне 2г. и битки със сериозни противници (а не да му нагласяват победите като при брат му избирайки все слабаци), да натрупа опит и може и да прескочи при големите батковци и пари.

    И тук идва големият проблем- Тервел е на 37г. (брат му на 39г.) и просто няма за кога да се развива. Просто и двамата Пулеви са дъртаци вече- хората на техните години или са били многократни шампиони и мислят за пенсия (като Кличко), или стоят на ринга и стават "пушечно месо" за младежите които да си трупат цифрички за победи и нокаути у статистиката... Ей го на Усик дето е на 33г.- размазваше ги години наред в долната категория и сега мина при най-тежките. Тоя има време и опит да трупа, и шампион да стане, и десетки милиони на мач да взима- остават му още 6-7 години активна кариера, а нашите още днес са почти пенсионери
  • 28 Onq s matorq

    25 5 Отговор
    Аман от боксьори чалгари и футболисти наркомани

    Коментиран от #34, #35

  • 29 комарджии

    6 13 Отговор
    КОБРАТА ПЕЧЕЛИ ИЗНЕНАДВАЩО,ЗАЛАГАЙТЕ СМЕЛО,,,,,,,СЛЕД МАЗНИЯ МЕКСИКАНЕЦ ИДВА КОБРАТА
  • 30 Стрелата

    5 4 Отговор
    Ше залагам ама за црънгула по добре брат си да прати Дърта мишка къде отива с младите тууйй ше му е продължаваме ама Назад.
  • 31 Кнаус 485

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Така е, не знам, защо величаят тая мутра....

    Коментиран от #32

  • 32 Андреа

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "Кнаус 485":

    Ти да мълчиш. Аз за кво си купих новия Фотошоп бе?
  • 33 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    10 11 Отговор

    До коментар #13 от "Патето яки":

    Ами като си много отворен,ходи ти при Кобрата Целувача да му итръскаш перушината бре Пуяк...!!! Ама тук сте мого смели и до болка откровени...!!! Ти кажи до кой рунд си стигал и на какво мероприятие...??? Ааа сетих се- в кварталната кръчма на 6- та ракия...,или пък на домашна олимпиада под леглото докато жена ти държи точилката...!!! Мишоци ниедни и долни....!!! Аре....F U...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Onq s matorq":

    И Селски Тарикати Мушмороци като теб...
  • 36 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "Teodoro":

    И как ще ги стискаш тия палци бре Аланкоолу,както майка ти краката ли...???
  • 37 Нивото

    12 4 Отговор
    Сега след като загуби недостойно, ще слушаме всеки ден колко е несправедлив мачът. След това ще събере целият селско-мутренски елит, сбирщина от ММА-ци, самбисти, боксьори и всякакви непораснали биткаджии. Ще направи гала вечер за титлата на европейската комисия или еврокейският съд по правата на човека. Опонентът му ще бъде охранител на ресторант от Македония, с 2 мача за тежка категория в местна дискотека. Ще го победи със свален гард и селска усмивка и ще знаем, че имаме и ние сериозен боксьор.

    Коментиран от #39

  • 38 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "kkk":

    Много си зке с коментарите ...и се вуди че бокса не ти е в кръвта...!! Я ми кажи как тъй вкараха Усик,който е аматьор ,да го наредят ореди Кобрата,Фюри и др. за мач за титлата...!! Повтарям,без един двубой при професионалистите...!!! Само и само да бяма мач Джошуа Пулев...!!! Сега разбра ли що го е страх Аншоата....Компренде,Понял ,Ферщеен Амсалак....

    Коментиран от #58, #62

  • 39 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    4 8 Отговор

    До коментар #37 от "Нивото":

    Ами ходи ти та направи един двубой с Пулев,да ти видим после словестният репертоар ....!!! Та после се прави на разбирач за кварталните кръчми,биячи.....Тук си просто един клавишен Храбрец...,пък после гащите ти кафяви...!!!

    Коментиран от #42

  • 40 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "МИДРЕМОНДО":

    И на мен ми дреме на чвора за теб бре Анонимник....!!!Аре на село при картофите ....и да помогнеш на жена ти в доенето на кравата...Амин...
  • 41 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Дарио":

    Ходи ти тогава да те видим колко стотинки струваш...!!! Мушморок...
  • 42 Нивото

    19 2 Отговор

    До коментар #39 от "Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ":

    Тренирам бокс от 2005 година. Имам три републикански. Спрях по собствено желание заради друга реализация. Кубрат никога не е бил уважаван в средите. Имаше данни, но ги разпиля с проститутки и наркотици. Извън терена е еманация на остаряло мутренско поведение. Глупав човек с голямо его. Срамът, който носи за нас е по-голям извън ринга. Бие се в гърдите колко е родолюбив. Няма лошо да го защитаваш, защото и аз преди търсих причина да го уважавам, но не остана такава. Ти скачай на някой в твоята категория, селски боец.
  • 43 Аксел

    9 3 Отговор
    Да идва най после тоя мач че наистина ми омръзна от тоя пуек Пульо, така ще му натрошат кирливата глава че няма да разбере къде се намира
  • 44 777

    12 0 Отговор
    Трябва на загубилият с нокаут никакви пари да не му се дават. Тогава, такива като наш Пульо, ще помислят преди да се натискат за мач за титлите. Защото той и срещу Кличко, и сега срещу Джошуа, знае много добре, че само бой ще яде, ама за тези пусти пари е готов и в болница да лежи после.

    Коментиран от #47

  • 45 Бай Ганю

    6 1 Отговор
    Е пак не ми стана ква е толкова лошата новина. Аман от жалки драскачи за евтина слава и пари за семки. Вие от ФАКТИ никога няма да излезете от кожата на дребни душици . Пак се чудя как ходите по улиците и се срещате с нормалните хора. А за Кубрат ще кажа , че наистина последната година влезе във форма която трябваше да бъде преди 10 години , но въпреки това едва ли ще спечели тази среща. Няма как английският световен шампион да загуби титлите си насред ЛОНДОН. Вие всички сте луди ако вярвате в това и мнооого прости щото не сте наясно с величието и високомерието на ингилизите. За цените на билетите ще кажа само че са без значение щото никой българин на острова няма да се изръси за да гледа загубата на Кубрат и ако той има нужда и желание някой да вика за него в подкрепа трябваше да задели от хонорара дребна сума и да купи петдесетина билета за нашенци да вдигат аларма в залата.
  • 46 Кобрю съм

    7 0 Отговор
    Нали няма да боли
  • 47 После като иде на плазата

    11 1 Отговор

    До коментар #44 от "777":

    И ше му се мазнят пияните чалгари и ше му викат евалата батка гоуем си😂😂😂😂а кобрю ше фърка в небето от екстаз
  • 48 YStoyanov

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    И аз вярвам, че Тервел ще го задмине..
  • 49 Всичко е измишльотина

    5 0 Отговор
    Такива, фалшиви срещи, не ми се гледат, дори и онлайн....!
  • 50 Абе

    6 0 Отговор
    Пулев тренира ли изобщо или маа гащи по моретата с чалгаджииките после ще прибере 2 милиона от загубата

    Коментиран от #51

  • 51 За ко да тренира

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Абе":

    Зема парата и се пенсионира
  • 52 Бокса и футбола не са спортове вече

    5 1 Отговор
    А просто хазарт там спорт няма а само балами дето дават луди пари на рулетка
  • 53 андреа

    3 2 Отговор
    толкова шамари и шпорене не бях яла от 98-ма. Тоя моя покрай тоз мач са подмлади. Ни моа да си намериа учила да ми скрият бушонити. Малиии ако устиска до петия рунд ще ми порне розичката, че и карамфилчето послем, а дано...
  • 54 Туба

    10 0 Отговор
    Тея двамата братя дядо Пулевци станоха на по 40, вие за шампиони ги гласите. А Курат Пулев си е просто един уличен бияч. Ясно му е, че ще яде пердах, а ма нали трябва да вземе някой лев, а ако случайно смята, че може да победи, значи е психично болен.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Селянин

    4 2 Отговор
    Давай, Кобра! Нокаутирай този котарак! После къде ще е тържеството! Приготви 200 броя кашони "Черен Джони"! Успех!
  • 57 Никола

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "мисля":

    Не до прав! Боят ще отнесе Кобрата, но ще отнесе в "джоба" си около 4 000 000!
    Като малък и млад съм бил боксьор и мога да кажа твърдо че Кобрата е по тромав, по не техничен и не умее да се пази! Вижте му стойката: и двете ръце ги размахва около кръста? И един светкавичен удар ще го повали на пода. Едната ръка винаги трябва да пред брадата за да реагира светкавично... Ще видим?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пътник

    2 2 Отговор
    Този път ще успее ли да се оплези
  • 60 реване

    3 1 Отговор
    Къ-къ-къъъъ,Хъ-хъ-хъъъъъ! Голям прасссссс!
  • 61 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    И сасво от това ? По-малко хора наживо ке видят как го бият ли ?
  • 62 Пурко

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ":

    Ти за това си я докарала само до главен склададжия от много акъл! То не е като да крадеш от БДЖ трябва и знания!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Деян Гецов

    0 1 Отговор
    Че то половин България има постоянен адрес в Англия.
  • 65 нонон

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "kkk":

    Нямал шанс срещу украинеца - ти вярно ли си мислиш, че разбираш от бокс? Я си пусни Усик - Чисора и гледай... пове пусни Пулев - Чисора и коментирай отново!!! Няма да ти разяснявам слабостите на Усик - надявам се да ги видиш сам!
  • 66 Ужас

    1 0 Отговор
    Преписвачи на статии, без интересно съдържание.
  • 67 Мари

    0 0 Отговор
    Това е българина предател! Защо сте толкова черногледи? Не може ли да подкрепите сънародника? Играе на чужда земя да му се не види! Отвратителни сте!