Last news in Fakti

5 Декември, 2020 18:39 2 214 15

Арда би ''Левски'' на ''Герена'' след късна драма

  • ''левски''-
  • арда-
  • 1:2-
  • efbet лига

''Сините'' изоставаха и изравниха в края на мача, но въпреки това кърджалийци успяха да стигнат до крайния успех

Арда би ''Левски'' на ''Герена'' след късна драма - 1
Снимка: levski.bg

„Левски“ загуби домакинството си срещу „Арда“ с 1:2 след попадение от засада на Матеус Леони в 41-ата минута и късен гол на Коконов в 89-ата. Само 60 секунди преди това Паулиньо бе изравнил.

Двубоят започна с много единоборства, като двата тима така и не успяваха да стигнат до чисти голови положения.

„Сините“ разчитаха на дълги топки към нападателите си, които не доведоха до успех. В 39-ата минута Спас Делев опита удар от далечно разстояние от фаул, но топката бе избита с глава от защитник на „Левски“ и излезе в корнер.

В 41-ата минута „Арда“ стигна до гол, който бе след положение на засада. Главният съдия Ивайло Стоянов обаче подмина ситуацията и резултатът бе открит в полза на гостите. Автор на нередовното попадение пък бе Матеус Леони.

През втората част „Левски“ започна много активно, като играчите на Славиша Стоянович набързо създадоха ситуации пред вратата на Иван Караджов, но така и не успяха да стигнат до нещо по-опасно.

В 57-ата минута Здравко Димитров опита удар от далечно разстояние, но топката мина високо над напречната греда. В 61-ата пък Ивайло Найденов бе изведен добре от Мартин Райнов по левия фланг, но подаването му бе уловено от Иван Караджов. Малко по-късно Димитров опита удар от далечно състояние от фаул, но отново не успя да намери очертанията на вратата.

„Арда“ отговори с изстрел на Светослав Ковачев, който обаче мина покрай лявата странична греда на Николай Михайлов.

В 75-ата минута Найджъл Робърта бе изведен добре в наказателното поле на гостите. Нидерландецът подаде успоредно на голлинията, като топката стигна до Мартин Райнов, но той не успя да намери свой съотборник и Иван Караджов улови.

В 88-ата минута „Левски“ успя да изравни. Валери Божинов намери много добре Паулиньо по десния фланг, който нахлу в наказателно поле и стреля. Вратарят на Арда Иван Караджов не реагира добре и топката мина между краката му, след което влезе в мрежата.

В ответната атака „Арда“ вкара втори гол. Коконов бе изведен срещу Николай Михайлов и със силен удар прати топката в неговата врата.

До края до нови попадения не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диамантената ръка

    10 3 Отговор
    Palms bet футболна лига...
  • 2 Говяда

    13 3 Отговор
    Шуши ва прекара пак
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    8 10 Отговор
    Поздрави от Орлов мост!Като се върне Божков, Левски шампион.

    Коментиран от #6

  • 5 Курумпе

    22 5 Отговор
    Малее, ма то бсеки мач трябва да е уреден, като предишният с Локо-Пд., ма то Крюшо е от отбора на Цеко Еф Бетчето и са на хранилка на властта на Бацето и Пеевски!?Ако не ги държи и крепи властта, тези отдавна трябва да са без лиценз - дължът над 40милиона и още играят в елита - Безумие!!Ма, като си нужен на властта, и си отбора на Дс..всичко може..Иначе , кйато качества са най-слабият отбор, даже Етър ще ги смачка с лекота, тези и от Б-Груъпа ще се борят да не изпаднат, ма с дружни усилия ги крепят у живите още ..

    Коментиран от #7

  • 6 хаяско

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Пий си хапчетата по редовно
  • 7 ЛЕВСКИ 1914

    5 17 Отговор

    До коментар #5 от "Курумпе":

    Властта докара Литекс в София , властта направи нова лига, властта ви сложи тире но властта не може да ви помогне във ФИФА ще ви съдят до дупка.Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #10

  • 8 Браво

    14 4 Отговор
    Браво ! Само така ! Кво става с тоз отбор на властта ли беше , на народа ли , на Тиквата ли , на Шиши ли ?
  • 9 Моjo

    14 2 Отговор
    Има ли шанс да отпаднат ?
  • 10 Гост като гост

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "ЛЕВСКИ 1914":

    И уЛеФски е на път да фалирва бе

    Коментиран от #12

  • 11 Рибарче

    7 3 Отговор
    И ги би и ги е. А срам голям @
  • 12 ЛЕВСКИ 1914

    5 12 Отговор

    До коментар #10 от "Гост като гост":

    Не не си познал ЛЕВСКИ НИКОГА НЯМА ДА ФАЛИРА ЛЕВСКИ НЕ Е Цска .

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Бай Стою касапина

    8 5 Отговор

    До коментар #12 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Пич, слушай сега.Нещо не се контролираш.Отиваш си в къщи. И на масата, хапчетата за ляв завой в ляво. Тия за десен в дясно. И ги пиеш всичките на куп. Щото нещо си се изоставил.

    Коментиран от #15

  • 14 Левски 1914

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Глупи,сменил си шрифта но на всички е ясно че си с болезнено син задни@к от любов с други болезнено болни сини говежди неудачници,умрех от кеф когато изравнихте но ми е прекалено беден речника, да ти опиша какво изпитах когато Колоната ви го наши до кайсиите....с лубоф твоя Уефски!
  • 15 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Стою касапина":

    Бай Стойчоо аз да чукна на дърво съм ЗДРАВ ХАПЧЕТА НЕ ПИЯ ама не е лошо да започнеш ти да ги пиеш, че си загубил ориентация на Литекс викаш Цска, а с Цска нали помниш какво се случи на 09 09 2016.