Last news in Fakti

5 Декември, 2020 19:50 1 462 5

Киров: Поздравявам момчетата, показахме характер

  • ''левски''-
  • арда-
  • 1:2-
  • efbet лига-
  • николай киров

''Наложи се да прекрояваме схемата на игра след промените в ''Левски'', разкри наставникът на кърджалийския тим

Киров: Поздравявам момчетата, показахме характер - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Арда Николай Киров похвали футболистите си за показания характер в мача с ''Левски'', спечелен от кърджалийци с 2:1 на „Герена”. Гостите допуснаха изравняване на резултата в 89-ата минута, но в ответната атака Арда си върна преднината, с което спечели и срещата.

„Ние също допуснахме гол в края на двубоя, може би единствената ни неточност във фаза защита. Дисциплиниран двубой от наша страна. Имахме ситуациите в предни позиции, поздравявам момчетата'', започна Киров.

''Едно от нещата е дисциплината в защитата. И в атака правим добри неща. В последната минута изведохме човек сам срещу вратаря с пас от центъра. Наложи се да прекрояваме схемата на игра след промените в ''Левски'', разкри той.

''Грешки винаги се допускат, важното е, че показахме характер в последната минута. Има какво да се подобрява. Дали ще успеем за следващия мач, ще го покаже резултатът от него. Има какво да работим и в защита, и в атака. Ние сме отбор в развитие”, добави наставникът на кърджалийския тим.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    10 1 Отговор
    Сериозен човек. Направи Ботев отбор и те за награда го натириха. Пое Арда и резултатите не закъсняха.

    Коментиран от #3

  • 2 Рибарче

    6 3 Отговор
    Срам да се закрива фудболен клуб Левски

    Коментиран от #4

  • 3 Абсолютно

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Ботев има много да съжалява за това че изгониха човек умен и кадърен, работещ с хъс и желание! Дано поне успеят да се спасят! Но "заслужилите" за изгонването на Белия нямат мяст в клубното ръководство. И все пак като филебелия, стискам палци за оцеляването на Ботев.
  • 4 Ако има еднакъв аршин за всички

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Рибарче":

    Левски трябва да си мине по реда - от най-ниското стъпало, ако ме открият накой "Ловеч" да вземат НОВ лиценз. Тези, които сега "управляват" "подуенска слава" само са взимали от спорта и нямат нищо в главите си! Фалит и чао! Поздрави от Чорни и Борат.

    Коментиран от #5

  • 5 Башибозук

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ако има еднакъв аршин за всички":

    Люляците го направиха без чест със измама. Левски ще се бори до края