6 Декември, 2020 10:01 988 1

ПСЖ не се затрудни с Монпелие

  • псж-
  • монпелие-
  • 3:1-
  • френска лига 1

След успеха си Пари Сен Жермен се откъсна с четири точки пред втория Марсилия във временното класиране

ПСЖ не се затрудни с Монпелие - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Шампионът на Франция Пари Сен Жермен не допусна изненада при визитата си на Монпелие в мач от Лига 1. Парижани се наложиха с 3:1, а едно от попаденията бе дело на Килиан Мбапе, който вкара стотния си гол с фланелката на френския гранд.

След успеха си Пари Сен Жермен се откъсна с четири точки пред втория Марсилия във временното класиране.

Колин Дагба откри за гостите от Париж с точно изпълнение в 33-ата минута. Той получи хубав пас отляво от Анхел Ди Мария и от няколко метра простреля противниковия страж.

Малко преди почивката Мавиди изравни за Монпелие. Футболистът на домакините пробва на няколко пъти да се разпише, но ударите му все бяха спасявани. Все пак при единия от изстрелите топката премина зад голлинията, въпреки че вратарят на гостите изби.

В 77-ата минута Мойс Кийн вкара с кинжален удар под гредата, за даде нова преднина на своя тим, а крайният резултат бе оформен от Мбапе в продължението на двубоя. Той се разписа на празна врата след асистенция на Курзава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG FR

    1 0 Отговор
    Хубав мач, играха на ниво. Мойс Кийн вкара, смениха го с МБапе и той вкара накрая за десерт. Другия кръг - дерби с Лион.