Last news in Fakti

9 Декември, 2020 11:49 7 789 3

Мениджър: Никога не съм виждал Конър Макгрегър такъв

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • дъстин поире

Това е най-добрият Конър, който съм виждал, а аз съм с него от близо 10 години

Мениджър: Никога не съм виждал Конър Макгрегър такъв - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърите на Конър Макгрегър споделят, че звездата им е в най-добрата си форма, в която е бил от десетилетия, при подготовката си за следващата битка - с Дъстин Порие в Абу Даби, съобщава mma.bg.

Ирландецът, който се оттегли това лято, се завръща на 23-ти януари за реванш с Порие. Двамата ще оглавят UFC 257.

Бившият шампион в две категории не се е бил от януари, когато победи за 40 секунди ветерана Доналд Серони в Лас Вегас. Той има и победа над Порие в категория перо през 2014-та с ТКО в първия рунд.

Оди Атар, мениджър на "The Notorious” сподели впечатленията си от седмицата, прекарана със своя клиент и тренировките му в Португалия.

"Това е най-добрият Конър, който съм виждал, а аз съм с него от близо 10 години. Има разлики в психиката, в емоционалната интелигентност, в самоконтрола. Времето, което прекарва с децата си между тренировките, дава своите резултати.

Това е отражение на всичко, което ни се е случвало до момента - добро и лошо.

Никога не съм виждал Конър такъв. Тук става дума за предизвикателството да бъдем своята най-добра версия. Не само физически, но и психически, и духовно. Много ми е приятно да го виждам.

Той няма нужда да работи и един ден повече в живота си. Той изкара много повече пари тази година без да се бие. Бизнесът му върви много добре. Но виждам, че той изпитва глад да се състезава, глад да еволюира и да доказва на недоброжелателите си кой е той в действителност."

32-годишният Макгрегър тренира активно вече почти 10 седмици, като планира да се върне в Дъблин за Коледа, а след това да пътува към Аби Даби в средата на следващия месец.

"Уменията му вече са на друго ниво, допълва Атар. - Наистина е така - по всички фронтове. Химията в отбора, треньорите, координацията..."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хабиб

    12 2 Отговор
    Не можеш изтри загубите миличък.Добър си ,но си циркаджия.Искам да те видя с Фъргюсън
  • 2 Ай ъм дъ Чамп

    4 1 Отговор
    Отказал е белото...затова е така! Беше се разлигавил доста!
  • 3 7337

    1 2 Отговор
    Добър е Конър но добре че се пенсионира хабибито та да може мистик мак да подиша спокойно.