10 Декември, 2020 13:32 1 786 1

Реал Мадрид записа ново историческо постижение в Шампионската лига!

  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • футбол

Реал Мадрид завърши на първо място в групата с актив от 10 точки, като изпревари Борусия Мьонхенгладбах, Шахтьор Донецк и Интер

Реал Мадрид записа ново историческо постижение в Шампионската лига! - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи Реал Мадрид постигна победа с 2:0 и по този начин се класира за осминафиналите в най-престижния клубен турнир, макар в определени моменти преминаването в следващата фаза да бе поставено под сериозна въпросителна.

Тази победа ознаменува и пореден исторически триумф от статистическа гледна точка за мадридчани - това се превърна в тяхното 29-о класиране напред в надпреварата, съобщава статистическият портал "Опта".

Реал Мадрид завърши на първо място в групата с актив от 10 точки, като изпревари Борусия Мьонхенгладбах, Шахтьор Донецк и Интер. Жребият за осминафиналите на Шампионската лига ще се състои в понеделник, 14 декември.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ФК "ШАХТЬОР" И КОЛОМОЙСКИ /ЕВРЕИН / - СА ВИНОВНИ ,ЧЕ СЕ СЪГЛАСИХА -СРЕЩУ ПАРИ !?!?!?!?