Last news in Fakti

20 Декември, 2020 10:42 1 582 0

Ювентус разгроми Парма (ВИДЕО)

  • ювентус-
  • парма-
  • футбол-
  • серия а

"Старата госпожа" се наложи като гост с 4:0

Ювентус разгроми Парма (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС


Ювентус победи Парма в мач от 13-ия кръг на Серия А. "Старата госпожа" се наложи като гост с 4:0. След този мач, Юве е на 3-ото място в класирането с 27 точки, а Парма е на 15-ото с 12 точки.

В предишния кръг Роналдо и компания не успяха да победят Аталанта, завършвайки 1:1, но снощи на "Енио Тардини" бяха повече от категорични.

Ювентус разгроми Парма (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

"Жълто-сините" пък нямат победа вече от четири мача, като в последните три завършваха наравно.

Първото попадение в днешната среща падна в 23-ата минута. Тогава Деян Кулушевски отправи удар от движение в наказателното поле и преодоля вратаря, отправяйки топката в долния ляв ъгъл на вратата за 0:1.

Три минути по-късно Кристиано Роналдо скочи най-високо, за да засече перфектно центриране на Алваро Мората и да нанесе отблизо удар с глава в лявата страна на вратата.

Ювентус разгроми Парма (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 48-ата минута, отново португалската супер звезда отбеляза, след като достигна до пас в наказателното поле направи перфектен удар в долния десен ъгъл.

Пет минути преди края, Алваро Мората засече центриране от Федерико Бернардески и не даде шанс на Луиджи Сепе с прострелен удар с глава за крайното 0:4.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА