22 Декември, 2020 09:57 1 491 1

Хамилтън отслабнал с шест килограма заради коронавируса

  • хамилтън-
  • отслабване-
  • коронавирус-
  • маса-
  • мускули-
  • формула 1-
  • mercedes

"Не е забавно да загубиш толкова мускулна маса, но съм решен да я възстановя и отново да бъда на 100 процента", заяви шампионът във Формула 1

Хамилтън отслабнал с шест килограма заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че е отслабнал с шест килограма през последните два месеца. Пилотът на Mercedes се оплака, че е загубил сериозна част от мускулната си маса, докато е боледувал от коронавирус, но се надява, че ще успее да влезе в оптимална форма до началото на новия сезон през март.

Заради болестта Хамилтън пропусна предпоследния старт за сезона, но дотогава той вече си бе осигурил предсрочно седма световна титла във Формула 1. Вчера бе избран за „Спортна личност на годината“ във Великобритания в анкетата на BBC, а в близките дни се очаква да подпише и дългоочаквания си нов договор с отбора на Mercedes.

"Отслабнах с шест килограма през последните два месеца. Четири от тях загубих, когато се разболях от COVID-19“, сподели Хамилтън.

"Не е забавно да загубиш толкова мускулна маса, но съм решен да я възстановя и отново да бъда на 100 процента“, добавя 35-годишният Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Кой както я нареди....Хамилтън отслабнал ,а нашия толуп борисов понапълня от ковида,а спортния министър се окръгли съвсем след ковид,Та Кой както я нареди....Сложете снимка на крАдлев,иде Рождество и се хапва месце!Аз обичам пачица и физиономията на един от Двамата ще увеличи Слюноотделянето!