Last news in Fakti

27 Декември, 2020 19:42 2 865 6

Ето кой е определен за най-добрия треньор на 21 век

  • хосеп гуардиола-
  • най-добър треньор на годината-
  • най-добър треньор на века-
  • футбол

Хосеп Гуардиола спечели в конкуренцията на Зинедин Зидан, Жозе Моуриньо и Алекс Фъргюсън

Ето кой е определен за най-добрия треньор на 21 век - 1
Снимка: БГНЕС

Ясни са победителите на наградите Globe Soccer Awards в номинациите "Най-добър треньор на годината" и "Най-добър треньор на века".

Хосеп Гуардиола, който от началото на века е бил начело на Манчестър Сити, Байерн Мюнхен и Барселона, бе обявен за най-добрия треньор на века (2001-2020). Той спечели в конкуренцията на Зинедин Зидан (Реал Мадрид), Жозе Моуриньо (Тотнъм, Челси, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Интер, Порто) и Алекс Фъргюсън (бивш треньор на Манчестър Юнайтед до 2013 г.).

Наставникът на Байерн Мюнхен Ханс-Дитер Флик бе избран за треньор на 2020 година. След него останаха Юрген Клоп (Ливърпул) и Джан Пиеро Гасперини (Аталанта).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не не

    7 2 Отговор
    Категорично Алекс Фергюсън.

    Коментиран от #3

  • 2 Берое

    0 1 Отговор
    А Херо къде го оставихте?
  • 3 Четник

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Не не":

    Шотландкото пиянде имаше големи връзки във футболната федерация и печелеше възлови мачове със съдииска подкрепа също като лудогорец.Неговите помощници му определяха състава и тактиката а той се занимаваше с коне,уиски и дававери с трансферите.За мен Ариго Саки,колкото и да не харесвам Милан е великан в сравнение с всеки друг.Йохан Кройф като треньор беше легенда.
  • 4 Четник

    3 3 Отговор
    Извинявам се,то било за ХХI век.Всеки един от днешните се е учил от предишното поколение.Нищо ново освен ,че на Юрген Клоп няма кой да му стъпи на малкия пръст.
  • 5 Belgium

    2 6 Отговор
    Голяма грешка...
    Номер 1..е Роберто Мартинес
  • 6 München

    4 1 Отговор
    Този-Гуардиола, така разби Байерн, че 4 години не знаят на кой свят са! Лично мнение!