28 Декември, 2020 09:17 1 458 1

Акрапович настоява Али Соу да остане в ЦСКА

  • али соу-
  • цска-
  • футбол-
  • бруно акрапович

Специалистът много държи на Соу и най-голямото му желание е да го има и за втория полусезон

 Акрапович настоява Али Соу да остане в ЦСКА  - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович настоява пред ръководството Али Соу да остане и за пролетта, за да помогне за атака на шампионската титла. Специалистът много държи на Соу и най-голямото му желание е да го има и за втория полусезон. Али остави отлична есен зад гърба си и вкара 7 гола в 15 шампионатни мача. Той се разписа и 5 пъти в 10 срещи в Лига Европа, като вкара два гола във вратата на Рома.

Яснота за бъдещето на нападателя ще има през януари. Към него има сериозен интерес от чуждестранни клубове. Самят играч обаче вече на няколко пъти заяви, че няма нищо ппотив да продължи да носи червената фланелка. Али е прекарал коледните празници в България, което не е често срещано за чужденец. Той дори организира нещо като томбола за феновете си, подарявайки 2 фланелки, с които е играл при победата над Левски (1:0), дошла с негов гол.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.