31 Декември, 2020 13:13 5 179 5

Майк Тайсън яде гъби и пуши трева в ефир, направи и шокиращо разкритие

  • майк тайсън-
  • гъби-
  • марихуана-
  • подкаст-
  • логан пол

54-годишната легенда каза, че e използвал отрова от крастава жаба от пустинята Сонора в Америка

Майк Тайсън яде гъби и пуши трева в ефир, направи и шокиращо разкритие - 1
Кадър: подкаст на Логан Пол

Появата на Майк Тайсън в подкаста на Логан Пол беше дива, какъвто е и боксовата легенда. Железния изяде шепа магически гъби в началото на епизода. Запаленият ентусиаст на марихуаната Тайсън пушеше джойнт, но след това реши да хапне около четири или пет грама гъби, предава mma.bg.

Тайсън сподели, че вярва в гъбите и според него те ще са най-доброто нещо в 21-ви век и приемането им му помага да бъде по-добра версия на себе си.

Майк разкри още, че взима гъби преди тренировките и няколко дни преди битката му с Рой Джоунс също е ял гъби. 54-годишната легенда каза, че e използвал отрова от крастава жаба от пустинята Сонора в Америка, което е довело до невероятната му загуба на тегло и последващо завръщане в бокса.

Ето какво още каза Майк:

''Взех лекарството и то ми каза да вляза във форма. Това наистина ме изуми. Това лекарство ми каза да се завърна и да вляза във форма.

Миналия месец той премери сили с Рой Джоунс в показно и според мнозина го спечели. Неофициално обаче битката им беше отсъдена като равенство.''


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за здраве

    10 1 Отговор
    На стари години е станал веган.
  • 2 Готов е

    8 13 Отговор
    Марадона го чака да си полафят!
  • 3 Kubeto

    1 0 Отговор
    Ако всеки човек яде гъби, но не с цел да се друса, то света ще е най-хармоничного нещо във вселената!
  • 4 Allmighty

    1 0 Отговор
    Велик човек , не само велик боксьор !Търсеща личност, която не се вмества в задължителните коловози на стадото , живеещо предварително начертан , безмислен живот ! Личност която не се страхува от провали , защото има волята и силата да се изправи дори и тогава , когато всички са го отписали !Респект !
  • 5 Боб Марли

    0 0 Отговор
    И аз като ям гъби и нощното ми шкафче започва да ми говори, че е пълно с кюлчета, ама на сутринта съм гол и уязвим.