Last news in Fakti

2 Януари, 2021 22:50 1 703 0

Кошмарът на Шалке 04 продължи и при поредния нов треньор

  • бундеслига-
  • херта берлин-
  • шалке 04-
  • 3:0

Отборът на Херта Берлин надделя над ''миньорите'' с класическото 3:0

Кошмарът на Шалке 04 продължи и при поредния нов треньор - 1
Снимка: Facebook/Schalke 04

Отборът на Шалке 04 допусна поредния разочароващ резултат, след като загуби гостуването си на Херта Берлин с 0:3 в мач от 14-ия кръг на германската Бундеслига. Матео Гендузи в 36-ата, Джон Кордоба в 52-ата и Кжиштоф Пьонтек в 80-ата минута бяха авторите на трите попадения.

Двубоят на „Олимпиащадион“ беше дебютен за поредния треньор на „миньорите“ през този сезон - Кристиан Грос.

През първото полувреме Шалке стоеше стабилно и можеше да поведе но Марк Ут изпусна сам срещу вратаря.

Все пак домакините поведоха чрез Матео Гендузи в 36-ата минута.

През втората част обаче настъпи сериозен срив в тима на Шалке и логично паднаха още две попадения във вратата им дело на Джон Кордоба в 52-ата и резервата Кшищоф Пьонтек в 80-ата минута.

Херта записа едва четвърти успех от старта на шампионата и тимът се отдалечи на 6 точки от опасната зона, като е на 12-а позиция с 16 точки. Шалке пък няма победа от 30 поредни срещи за първенство и съвсем закономерно е последен в класирането с едва 4 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА