Last news in Fakti

7 Януари, 2021 10:43 2 079 2

Сметка за зъболекар коствала главата на треньор в Румъния

  • дан петреску-
  • чфр клуж-
  • футбол-
  • зъболекар-
  • сметка-
  • нелуцу варга

Проблемът е, че цената на извършената манипулация възлиза на 18 000 евро

Сметка за зъболекар коствала главата на треньор в Румъния - 1
Снимка: БГНЕС

ЧФР Клуж уволни треньора си Дан Петреску на 30 ноември, а това беше четири дни преди мача си с ЦСКА в Лига Европа (0:0). Тогава причините не бяха разкрити, но сега румънското издание „Фанатик“ направи смущаващо разкритие.

Поводът за уволнението на Петреску, който в предишния сезон изведе тима си до шампионската титла, е наистина скандален.

Според информацията, 53-годишният треньор посетил един от най-добрите зъболекари в Румъния по съвет на собственика на клуба Нелуцу Варга.

Интересното е, че след това Дан Петреску обявил, че сметката за лечението му ще бъде платено от Варга. Проблемът е, че цената на извършената манипулация възлиза на 18 000 евро.

„Невероятно! Поиска ми съвет и аз му препоръчах зъболекар. След това обаче ми прати сметка, която е стойност 1 милиард стари леи (б.ред. - през 2005 г. в Румъния извършиха деноминация на паричната си валута като 10 000 стари леи бяха обменяни за 1 нова лея). Само за 2020 г. Петреску получи от нас 1,9 милиона евро, но не може сам да плати сметка от 18 000 евро“, обясни Варга пред „Фанатик“.

Както е известно, след раздялата си с ЧФР Клуж Дан Петреску беше спряган за треньорския пост на Лудогорец. Бившият играч на националния отбор на Румъния и на Челси обаче беше категоричен, че не е бил търсен от българския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bossman

    6 0 Отговор
    Този зъболекар е направо златен заради своите услуги
  • 2 Ivan S

    4 0 Отговор
    В Разград нема такива зъболекари.