13 Януари, 2021 01:00 1 035 0

Донарума е все по-близо до нов договор с Милан

  • милан-
  • клауза-
  • договор-
  • донарума-
  • шампионска лига-
  • преговори

Единствената пречка е, че вратарят е искал да има клауза, според която да може да напусне клуба за определена трансферна сума, ако той не успее да се класира за участие в ШЛ

Донарума е все по-близо до нов договор с Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума е все по-близо до подписване на нов договор с клуба, твърди "Сalciomercato". След дълги преговори, двете страни изглежда са постигнали съгласие и съвсем скоро новият контракт на стража може да стане факт.

От Милан не искат да изпуснат един от най-талантливите си играчи и затова са ускорили преговорите. Смята се, че играчът се е разбрал да подпише нов 4-годишен договор, като ще получава по 7 милиона евро на сезон. Освен това от клуба са се съгласили да задържат и брат му Антонио, който пък ще подпише 3-годишен договор със заплата от 850 хил. евро на сезон.

Големият проблем в преговорите е била специална клауза, която играчът и неговите представители са поставили на масата. Донарума е искал да има клауза, според която да може да напусне клуба за определена трансферна сума, ако той не успее да се класира за участие в Шампионската лига. Шефовете на "Росонерите" дълго време са отказвали да включат тази клауза в контракта, но накрая са се съгласили с условията на Джиджо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА