12 Януари, 2021 11:48 1 044 1

Арда е близо до първото си ново попълнение за тази година

  • русакис-
  • ксанти-
  • наем-
  • арда-
  • селекция-
  • трансфер

Отборът от Кърджали може да се подсили с гръцкия бранител Манолис Русакис

Арда (Кърджали) е много близо до първия си входящ трансфер тази зима, пише „Мач Телеграф“. Отборът от Кърджали е на финалната права за привличането на гръцкия бранител Манолис Русакис. Той е собственост на Ксанти, но ще дойде под наем до края на сезона.

Русакис е на 24 години, впечатлява с габарити, като е висок 190 см., но пък е тотално извън форма, защото няма мач от една година. През януари 2020 г. той играе за Платаниас и оттогава не е бил на терена.

Роденият на остров Крит футболист е минал през школите на Паниониос, ОФИ Крит и Платаниас.

Започва професионалната си кариера в Пантракикос през 2016 г. За отбора от Комотини записва 7 мача. След това преминава през Ермис Зониана и Анагениси Кардица. Част е от Платаниас от 2018 г., а сега вече е собственост на Ксанти.

Манолис Русакис ще бъде привлечен за заместник на напусналия иракски национал Ребин Сулака, който дори се свързва с преминаване в Левски. Арда има нужда от подсилване в отбрана, защото аут до края на сезона е и най-стабилният бранител на тима Петко Ганев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Башибозук

    1 0 Отговор
    Може ли такъв добър отбор с такъв грозен резервен червен екип