Last news in Fakti

12 Януари, 2021 14:16 1 014 7

Разбираме кой е "Футболист на годината" на 19-и януари

  • футболист на годината-
  • онлайн-
  • анкета-
  • награда-
  • избор

60-ото издание на анкетата ще се състои във виртуалното пространство

Разбираме кой е "Футболист на годината" на 19-и януари - 1
Снимка: БГНЕС

Победителите от 60-ата анкета "Футболист на годината" в България ще бъдат обявени на 19 януари 2021 г. на церемония по модела на връчените награди на ФИФА. Предвид предизвикателните времена и сложната обстановка по света заради пандемията от коронавирус и приоритета за опазване здравето на всички, събитието ще бъде виртуално. На церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2020 г. след гласуването на спортните журналисти. Ще бъде обявен треньор №1 на България и неговите подгласници.

Ще станат ясни и най-добрите футболисти в българското първенство за 2020 г. - най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, най-добър чужденец, най-прогресиращ млад играч.

Ще бъде оповестен и изборът за най-красив гол в България за 2020 г. Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол. За пета поредна година ще бъде връчена и специална награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“.

60-ата анкета „Футболист на годината“ се организира в партньорство от „Дакс Медия“, Българската асоциация на спортните журналисти и Българския футболен съюз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    4 1 Отговор
    Ама ние и футболисти ли имаме 😀😀😀
  • 2 Петър

    3 1 Отговор
    Спомняте ли си кой беше футболист на годината за 2011г?

    Коментиран от #4

  • 3 Цако

    3 1 Отговор
    Не мисля, че трябва да се избира такъв, защото това по нашите терени не е футбол.
  • 4 Бокича съм....

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Е един да си спомни че и аз съм печелил тази надпревара!Но от нея далавера няма, далаверата е да си в министерски съвет.
  • 5 Путекаояма

    3 0 Отговор
    Е как кой ???!!! Футбулистът от ,,Бистрипките тигри,, Бойко Борисов !
  • 6 така ли

    1 1 Отговор
    ``Виртуален``футбол.....
  • 7 един от многото

    2 0 Отговор
    Анкета футболист на годината! Прилича ми на следния виц: Радио Ереван питат Чехия , защо имат министерство на корабоплаването , след като нямат море? Радио Братислава отговорило с въпроса: "А вие защо имате министерство на културата?" Че и нашата работа , нямаме никакъв футбол , но ще имаме футболист на годината.