Last news in Fakti

12 Януари, 2021 17:50 1 456 8

Цветомир Найденов разкри каква е политиката на ЦСКА 1948

  • цветомир найденов-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • ангел лясков

Продължаваме си политиката да играем с млади и талантливи български играчи

Цветомир Найденов разкри каква е политиката на ЦСКА 1948 - 1

Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов разкри каква е политиката на клуба. Той приветства новото попълнение на „червените“ Ангел Лясков и написа, че тимът продължава да залага на млади и талантливи футболисти.

Младежкият национал Ангел Лясков подписа 3-годишен договор с ЦСКА 1948.

22-годишният ляв защитник подсилва "червените" със свободен трансфер, след като наскоро прекрати официално по взаимно съгласие договора си с Олимпия Любляна.

"Успех на Ангел Лясков! Продължаваме си политиката да играем с млади и талантливи български играчи", написа Цветомир Найденов.

Успех на Ангел Лясков! 😊 Продължаваме си политиката да играем с млади и талантливи български играчи😉

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Вторник, 12 януари 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧЕРЕПА

    15 0 Отговор
    ТОЯ заЩО НЕ МЕ ПЛЮЕ ВЕЧЕ
  • 2 Да да

    5 0 Отговор
    Няма да стане с такива като Лясков,следващата година ще се чудиш как да го изгониш. Трябват ти класни футболисти,опитни.

    Коментиран от #5

  • 3 Путекаояма

    14 0 Отговор
    Тоя забрави да ни разказва за Черепа!!! Защо ли ! Май Божков го секна нещо!!!

    Коментиран от #6

  • 4 А бе

    5 0 Отговор
    Тоя още ли е жив?
  • 5 Анималс

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Да да":

    Числото, рано или късно ще разбере, че с българи НЕСТАВА! Трябват чернокожи. Баба Ванга е казала че след 2020 година ЦСКА ще стане шампион с 11 чернокожи. Но не е уточнила кое ЦСКА
  • 6 Явно

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Путекаояма":

    Божков има работа с президента /на ли е спонсор на протеста на тримата глупака и решетников/ те му излезаха по скъпо от левски
  • 7 Анонимен

    2 0 Отговор
    В ютюб го има. И двамата братя и те имат вина. Не могат да си поделят плячката. Черепа по тарикат. Виж в YouTube. И за тях ли да мислим. Крали, яли, живели. А народа завит в бг в юргана. Отвън дали знаят, що е туй, юрган. Нещо за ядене
  • 8 Локо-Сф

    2 0 Отговор
    По-добре отиди още сега доброволно в затвора Милко!Аз не съм на 20 год.Ти си тъжно прозрачен доносник,без да защитавам обесника-пррстъпник Божков.Ти от една година ли грабеше с Божков хората обърната вулво?