Last news in Fakti

12 Януари, 2021 19:38 1 545 10

ЦСКА 1948 представи Лясков - бил играл само в Литекс, Ботев Вр и Олимпия

  • ангел лясков-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • цска

"Червените" привличат състезател, към когото интерес имаха множество клубове след изявите му през есенния полусезон зад граница

ЦСКА 1948 представи Лясков - бил играл само в Литекс, Ботев Вр и Олимпия - 1
Снимка: cska1948.bg

Ангел Лясков официално е четвъртото ново попълнение на ЦСКА 1948 през зимната пауза. Левият бранител подписа в клубния офис тригодишен договор, съобщава официалният сайт на ЦСКА 1948.

"Червените" привличат състезател, към когото интерес имаха множество клубове след изявите му през есенния полусезон зад граница с екипа на Олимпия (Любляна).

22-годишният Лясков също така е младежки национал на България. Той беше титуляр на поста ляв бек в селекцията на Александър Димитров в сблъсъците от изминалите евроквалификации.

Любопитното е, че от ЦСКА 1948 изредиха отборите, в които е играл Лясков, но пропуснаха престоя му в ЦСКА, като обявиха, че е играл само в Литекс, Ботев Вр и Олимпия.

"За "лъвовете" Лясков е играл рамо до рамо със съотборниците си: Даниел Наумов, Ивайло Климентов, Георги Русев, Денислав Александров и Серкан Юсеин. Новото ни попълнение дебютира в мъжкия футбол през 2015 г. с екипа на Литекс (Ловеч). Преди това е играл и като юноша в Академия Литекс. Малко след последните си изяви с фланелката на „оранжевите“ има и период в тима на Ботев (Враца). След трансфера Ангел Лясков изрази амбиция за предстоящите двубои с ЦСКА от efbet Лига и Купата на България и поздрави всички фенове на клуба. Добре дошъл при "армейците"!", пише сайтът на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    12 1 Отговор
    После Т. Русев и Касабов, да не питат защо на таблото г и изписват ГОСТИ!
  • 2 ФИФА

    11 2 Отговор
    Я сега някое джиросано теле да обясни защо Спрокел, Тангаринини, Боладовци си търсят парите от ПФК ЦСКА-София АД, а не от любимият им ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани) На Цеката? Нали те били ЦСКА? Защо ЦСКА трябва да плаща на Спрокели, ако не са ЦСКА?

    Коментиран от #4

  • 3 Интрижки дребни

    10 2 Отговор
    48-цата са с ясното самосъзнание, че са по-близо до Разград отколкото до Българска Армия и са създадени основно за да правят интриги и да пречат на ЦСКА! Ако не искаха да сеят раздори още в началото щяха да обявят, че ще поиграят в долните дивизии след което ще си влеят дружеството си там където са 99% от феновете на ЦСКА! Нямаше и да правят интриги и циркове с Домусчиевите фирми на търга за Активите и Емблемата, който въпреки всички врътки на трите фирми - все пак не успяха да придобият Активите! А това е единственото условие за приемственост!

    Коментиран от #6

  • 4 ЦЕКА чети

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "ФИФА":

    Cвeтoвнaтa футбoлнa цeнтрaлa ФИФA приeмa ceгaшния клуб ЦCКA-Coфия кaтo прaвoприeмник нa cтaрия клуб, кoйтo бe oбявeн в нecъcтoятeлнocт, cтaвa яcнo oт нeйнo oфициaлнo рeшeниe. ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА. Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят (бeл. рeд. - нa кoмитeтa, Aнин Йeбoa) cчитa, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe, c кoитo рaзпoлaгa, НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА дa зaключи ОКОНЧАТЕЛНО, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия. ЦСКА-София е ЦСКА."
  • 5 Дучето

    6 1 Отговор
    Дучето: "Аз ще съм от този ЦСКА, който откупи емблемата. Дай Боже да се платят тези милиони! 8 милиона за емблемата е много сериозна сума и след като Гриша Ганчев има желание да ги даде - за мен това е достойно и показва едни сериозни намерения, защото никой не е длъжен да плаща онова, което е надробил някой друг. Така че, поздравления за тези хора, но аз ще благодаря тогава, когато заявените намерения станат реалност!"
  • 6 ТТТ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Интрижки дребни":

    Клуба на Цеката няма никаква допирна точка с ЦСКА! Ето какво е официалното становище на Спортният арбитражен съд в Лозана (CAS) за случаите на фалит на дружество стопанистващо футболен клуб, плюс решението на FIFA (на Английски език):"Ако дадено дружество откупи на публичен търг активите и продължи дейността развивана от преди това, със същото изображение, значка, химн, представителни цветове, емблеми, местоположение и стадион, и се основава на придобитите федеративни права в търга, участвайки в националните състезания, заменяйки клубът във фалит със съгласието и одобрението на националната футболна федерация, трябва да се разбира като официален правоприемник на фалиралия клуб"
  • 7 ЦСКА

    9 2 Отговор
    ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА

    Коментиран от #9

  • 8 Бонговец

    2 0 Отговор
    Тия ги създаде Домусчиев да дразни Гришата. Господин Ганчев ако съм на твое място Ще създам Лудогорец 1945 град Разград , ще направя един стадион за 200 човека на 20 метра от ,,бижуто,, на европа ,което никога не се е пълнило докрай, понеже събира 800 хиляди зрители. Ще издиря човек с фамилия ,като тази на ромчето технически директор на Нямахорец. И Кире няма да може да спи.

    Коментиран от #10

  • 9 Винету

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "ЦСКА":

    А цска да попитам цска-София ли е.
  • 10 Левски 1914

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бонговец":

    Ганчев трябва да си върне Литекс в Ловеч Литекс – Етрополе НЕ Е Цска Цска ФАЛИРА.