Last news in Fakti

13 Януари, 2021 14:27 1 229 2

Оле Гунар Солскяер: ВАР ни вдъхна живот

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • футбол

Успехът изкачи "червените дяволи" на върха в класирането преди дербито с шампиона Ливърпул

Оле Гунар Солскяер: ВАР ни вдъхна живот - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази задоволството си от победата с 1:0 при гостуването на Бърнли в отложен мач от първия кръг на Висшата лига. Успехът изкачи "червените дяволи" на върха в класирането преди дербито с шампиона Ливърпул (в неделя от 18:30 часа).

Победата на Юнайтед снощи не дойде никак лесно, а в герой се превърна Пол Погба, който реализира в 71-ата минута. Двубоят беше белязан от няколко намеси на системата ВАР в ущърб на "червените дяволи", които по думите на Солскяер, са се превърнали в катализатор за успеха.

"Няма как да не съм доволен, когато печелим трите точки. До 30-ата минута не играхме много добре, но след това ВАР ни вдъхна живот. Голът на Хари Магуайър беше идеален и момчетата се ядосаха от отмяната му. Наложи се да ги успокоявам на полувремето. За ситуацията в 27-ата минута е възможно съдията да е бил прав, но отмененото попадение беше грешка. Пол Погба заби страхотен гол, показа великолепен стил, игра много силно. Щеше да е по-лесно, ако бяхме отбелязали още. Вече се чувстваме много по-уверени, справяме се добре при гостуванията. Трябва да вярваме в себе си. Чака ни мач срещу шампиона. Това ще е прекрасен тест за нас", коментира Оле Гунар Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    2 1 Отговор
    Добре че е вар да ви дава дузпи на вас
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.