13 Януари, 2021 13:58 1 265 1

Футболисти и треньори в Етър ринат сняг

  • етър-
  • футбол-
  • александър томаш-
  • сняг-
  • терен

Идеята бе на старши треньора Александър Томаш  и неговия екип заради усложнената обстановка в града след падналия обилен сняг и невъзможността да влезе снегопочистваща  техника

Футболисти и треньори в Етър ринат сняг - 1

Футболистите и треньорският щаб на Етър лично изчистиха тренировъчния терен „Трифон Иванов” до Спортното училище във Велико Търново, на който се подготвят в първия етап от подготовката си. Идеята бе на старши треньора Александър Томаш и неговия екип заради усложнената обстановка в града след падналия обилен сняг и невъзможността да влезе снегопочистваща техника. Почистването на терена бе вместо сутрешната тренировка на представителния отбор и в него се включиха всички, както и служителите на ОП „Спортни имоти и прояви”.

В почистването на терена ще се включи и дублиращият тим на Етър с треньор Марин Стефанов и двете гарнитури от школата от елитните U15 и U17 групи, които играят и официалните си мачове там. „Прогнозите за следващите дни са да няма сняг и теренът да е в добро състояние за предстоящата първа контрола на етърци ”, коментира управителят на ОП „Спортни имоти и прояви” Петко Павлов. В събота, 16 януари, от 11:30 ч. Етър ще приеме там в първата си контрола от подготовката плевенския Спартак.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПенкеЛе

    1 2 Отговор
    Бербатов да не го взеха само за да рине сняг по игрището??:))