13 Януари, 2021 18:28 1 209 0

Играч на Манчестър Юнайтед може да смени "червените дяволи" с изненадващ клуб

  • ница-
  • лингард-
  • преговори-
  • ненужен-
  • манчестър юнайтед

Френският Ница има сериозни апетити към Джеси Лингард

Играч на Манчестър Юнайтед може да смени "червените дяволи" с изненадващ клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Представители на Джеси Лингард са провели първоначални разговори с ръководни фактори от Ница, за да обсъдят евентуалните възможности за преминаване на офанзивния футболист на Манчестър Юнайтед при французите.

Играчът, който може да се подвизава на позиции зад нападателя или на крилото, загуби доверието на Оле Гунар Солскяер и все по-трудно намира място дори в групата на своя тим. От началото на сезона той е записал едва три срещи - две за Купата на Лигата и една за Купата на Англия, в които е записал общо 179 минути.

От ръководството от Ница търсят попълнения в офанзивен план, които са съживят играта на тима, тъй като след 18 изиграни срещи в Лига 1 имат отрицателна голова разлика и се намират едва на 13-ото място с 23 точки. “Скай Спортс” допълва, че официална оферта от страна на Ница се очаква през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА