Last news in Fakti

14 Януари, 2021 06:29 1 927 2

Байерн Мюнхен повтори 17-годишен антирекорд

  • байерн мюнхен-
  • антирекорд-
  • купа на германия-
  • холщайн кил-
  • футбол

Баварците са актуалният носител на трофея, но вече са детронирани още в ранна фаза на надпреварата

Байерн Мюнхен повтори 17-годишен антирекорд  - 1
Снимка: БГНЕС

Германският колос Байерн (Мюнхен) повтори антирекорд със 17-годишна давност, след като отстъпи след изпълнение на дузпи пред втородивизионния Холщайн (Кил) в 1/16-финалите на турнира за Купата на Германия. Именно баварците са актуалният носител на трофея, но вече са детронирани още в ранна фаза на надпреварата.

За последно мюнхенци отпадат от Купата на Германия срещу отбор от по-долна дивизия през сезон 2003/2004 година, когато са елиминирани от Алемания. В същото време баварците губят и за втори път в историята от втородивизионен тим след дузпи. За първи път това се случва през 2000 година, когато са победени от Магдебург.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    2 0 Отговор
    КИЛ'ърите на Байерн бяха много стабилни и със сигурност могат да победят всеки първодивизионен отбор, ако играят така.
  • 2 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Рано,късно,всеки,си намира,майстора.