Last news in Fakti

14 Януари, 2021 07:00 1 599 2

Неймар и защитник на Марсилия си спретнаха словесна престрелка в Туитър

  • неймар-
  • псж-
  • марсилия-
  • алваро гонзалес-
  • футбол

Крал, не е ли така, Алваро?, написа звездата на ПСЖ под своя снимка в социалната мрежа

Неймар и защитник на Марсилия си спретнаха словесна престрелка в Туитър - 1

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар и защитникът на Марсилия Алваро Гонзалес си устроиха словесна престрелка в Туитър след мача за Суперкупата на Франция, спечелен от парижани.

Двубоят се проведе на стадиона в Ланс, а ПСЖ победи с 2:1 и грабна трофея.След мача Неймар качи в Туитър своя снимка и написа "Крал, не е ли така, Алваро?".

Гонзалес отвърна с екранна снимка на епизод от мача, в който е сграбчил бразилеца за главата. "Родителите ми са ме възпитали да изхвърлям боклука" - това гласеше написанато от Гонзалес, който стана поредният играч, който обижда Неймар.

Двамата имаха конфликт на терена в края на мача, когато Неймар получи червен картон, след като удари Гонзалес по врата. Според публикации във Франция, по време на срещата двамата са си отправили куп обиди, включително и на расистка основа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 соросоид

    2 0 Отговор
    Твитер стана трибуна на разични отрепки.Ще казват те на Тръмп какво да говори..Европа ще затваря този соросоиден тумор.заедно с Фейсбоклука на Шугърбекер
  • 2 gorge

    1 0 Отговор
    лошо , не е хубаво така