Last news in Fakti

14 Януари, 2021 09:34 948 2

Левски замина за Хърватия с всички налични футболисти

  • левски-
  • хърватия-
  • лагер-
  • зимна подготовка-
  • футбол-
  • славиша стоянович

В Хърватия отборът ще се събере с треньора Славиша Стоянович

Левски замина за Хърватия с всички налични футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски отпътува тази сутрин за първия си подготвителен лагер, който ще се проведе в Хърватия. В самолета за Хърватия се качиха всички налични футболисти, включително и братята Борислав и Радослав Цоневи. Двамата се възстановяват от травми, които доведоха до операции на коленни връзка. Очаква се те да бъдат на линия за заключителната част от сезона. В Хърватия отборът ще се събере с треньора Славиша Стоянович.

"Сините" ще изиграят пет контроли по време на престоя си в курорта Умаг, като отборът ще бъде край брега на Адриатическо море от днес, 14 януари до 3 февруари 2021 г.

Първата проверка на 26-кратните шампиони е насрочена за 20 януари срещу словенския Домжале. На 23 януари Левски излиза срещу Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари "сините" играят срещу словашкия Слован (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим – Олимпия (Любляна).

На 2 февруари Левски излиза в последната си контрола в Хърватия – срещу босненския Сараево. "Сините" се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в еfbet Лига е срещу Спортист (Своге) на 7 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Вековния ЛЕВСКИ ще се оправи няма да слага тире като Литекс Микре обединен с Етрополе.
  • 2 въпросче

    0 0 Отговор
    А футболистките защо не за взети също?