Last news in Fakti

14 Януари, 2021 11:31 3 011 3

Месут Йозил се отказва от 7 млн. паунда, за да разтрогне с Арсенал

  • месут йозил-
  • арсенал-
  • футбол

Ако наистина 32-годишният футболист е отправил такова предложение, то клубът едва ли ще го отхвърли

Месут Йозил се отказва от 7 млн. паунда, за да разтрогне с Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Месут Йозил е предложил на Арсенал да се откаже от седемте милиона паунда, които трябва да получи до лятото, за да прекрати договора си с лондончани още сега.

Дълго време самият германец настояваше, че ще изпълни контракта си докрай, като критиците го обвиняваха, че той изобщо не се интересува от своята кариера, а иска просто да прибира огромната си заплата от 350 000 паунда седмично.

Според The Atheletic ситуацията обаче вече не е такава и бившият германския национал иска да напусне още сега, за да се опита да съживи кариерата си.

Ако наистина 32-годишният футболист е отправил такова предложение, то клубът едва ли ще го отхвърли, при положение че Йозил не е изиграл нито един мач от началото на сезона и Микел Артета не разчита на него. Това би освободило значителни средства, а самият играч по всяка вероятност веднага ще премине във Фенербахче.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готов е

    6 4 Отговор
    Идва в Арда или Лудогорец! авръща се в земята на дедите си! Някога от тук, неговият праотец е взет като еничар, за да служи на султана! Кой казва че е германец, коренът му е от България! Баща му е тръгнал за Германия от еничарския квартал!
  • 2 А дано

    2 4 Отговор
    ,а ма надали...Този е посредствен като футболист но е голям наглец(гьонсурат)...
  • 3 Aaaa

    0 0 Отговор
    Арда+Лудогорец < 7000000£