14 Януари, 2021 12:04 1 013 0

Милан взема футболист под наем от Торино

  • торино-
  • суалио мейте-
  • милан-
  • наем-
  • футбол-
  • серия а

"Росонерите" ще трябва да платят осем милиона евро, ако след това искат да го задържат

Милан взема футболист под наем от Торино  - 1
Снимка: Twitter

Милан е в напреднали преговори за халфа на Торино Суалио Мейте. Той ще пристигне на „Сан Сиро“ като преотстъпен, след което „росонерите“ ще трябва да платят осем милиона евро, ако искат да го задържат.

Интересът на Милан към футболиста не е от скоро, а той дори бе изваден от състава за двата мача между „росонерите“ и Торино в Серия А и за Купата на Италия, което засили слуховете.

Според „Скай Спорт“, заключителните преговори между двата клуба са се провели вчера късно вечерта и е била постигната сделка за наем.

27-годишният Мейте бе привлечен от Торино през 2018 година за 11,5 милиона евро от Монако. Халфът има един гол и една асистенция за 14 двубоя през този сезон в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА