Last news in Fakti

14 Януари, 2021 11:00 4 140 13

БФС избра: България има нов национален селекционер!

  • ясен петров-
  • бфс-
  • футбол-
  • национален отбор

Ясен Петров ще бъде назначен на работа още утре

БФС избра: България има нов национален селекционер! - 1
Снимка: БГНЕС

Вече може да се смята, че националният отбор на България има нов треньор. Селекционер на "трикольорите" ще бъде Ясен Петров. Той ще бъде назначен на работа още утре, съобщава Gong.bg.

По-късно днес Изпълкомът на БФС ще гласува неговата кандидатура. Ръководните фактори на централата обаче са се обединили около идеята Ясен Петров да застане начело на България.

Вече е известен и екипът, с който Петров ще работи в националния отбор. Негов първи помощник ще бъде Костадин Видолов, а треньор на вратарите - Любомир Шейтанов.

България стартира световните квалификации в края на март, когато ни предстоят две тежки домакинства на Националния стадион "Васил Левски" - срещу Швейцария на 25 март и срещу Италия на 28 март. На 31 март пък нашите гостуват в Белфаст на Северна Ирландия.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКО

    19 2 Отговор
    Поредния послушник!
  • 2 Просто

    8 3 Отговор
    Прекрасно честит нов треньор, но да вземе да натурализира и малко китайци, че да има и играчи. А Краев да им даде на китайците че да видят и те хаир.

    Коментиран от #6

  • 3 гост

    7 3 Отговор
    Да го пуснем да играе? Щото без футболисти чудеса няма да станат.
  • 4 9788

    13 2 Отговор
    Щом Венци Стефанов го е препоръчал. Отново загуба на време. С този БФС това ще бъде. Това е СИК, т.е. Бойко. Трябваше да изберат треньора на младежите или опитен известен чужденец.
  • 5 8888

    12 2 Отговор
    Еее бати Венци ще набута в националния някой друго некадърниче от Славия
  • 6 Левски 1914

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Просто":

    Кирчо космонавта ще дадем на китайците дето направи много силни мачове за Каляри и още малко да достигне Меси по голове.
  • 7 пловдив

    2 1 Отговор
    На крива ракета, космоса и пречи, а на нашите ритнитопковци тревата.
  • 8 Георгиев

    7 0 Отговор
    Днес могат да играят футбол само децата на които родителите могат да плащат. Едно време всички деца ритаха по поляните, по асфалтови площадки, с гуменки, боси. Всички.Петър Жеков и Петко Петков станаха футболисти в селата си. Жеков дебютира в националния отбор на 21 г и то в решителната трета среща срещу Белгия през 1965 г във Флоренция. В същия мач Аспурох вкара 2 гола и беше на 22 години. А днес платените занимания с футбол не можаха да произведат и 1 футболист от тяхната класа за 30 г. Куца организацията. Без масов детско юношески футбол България в следващите години няма да присъства на голям форум.

    Коментиран от #12

  • 9 МАЛОУМНИКА

    1 0 Отговор
    голяма грешка! МОЯ КОЛЕГА тити папаз е ПО-ПОДХОДЯЩ!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Павелбанец

    1 0 Отговор
    Горкия
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Георгиев":

    .................. Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 13 8588

    0 0 Отговор
    Ех Ясенчо,Ясенчо!!Що ти требе на баир лозе!!Остави ги тези недокастреници да си блъскат блъскелите и да назначат например я Емо Костадинов,Я "поразяващата уста" Стефанов/Славия/!Ти си поредното им бушонче,и ще изгориш като Ян Хус на кладата на некадърниците!!Или се надяваш,че ще биеш някой от тези,които ни се паднаха на жребия!!Смях в залата!Та ние едно Косово не можем да бием ти ще се мериш с колосите на европейския футбол!!!Съжалявам те и ти съчувствам за самоубийството!!Но каквото "Човек сам си направи,то и Господ Бог да слезе от небето не може да му помогне да го изправи"!!!!